Vacature BBL logistiek medewerker

Wat ga je doen?

Tijdens de opleiding werk je mee op onze eigen locaties. Je helpt bij het laden en lossen van vrachtauto`s, rijdt met heftrucks, houdt de hallen en het terrein netjes en de werkplaats opgeruimd. Je helpt onze chauffeurs/ machinisten met het laden van hulpmateriaal en het voorbereiden van klussen, zodat iedereen steeds je juiste materialen meeneemt.

Na jouw opleiding leer je van ons verder het vak en kun je gaandeweg opleidingen volgen en doorgroeien. Als machinetransporteur/ montagemedewerker word je bij ons een alleskunner! In wisselende teams werk je bij onze klanten of op onze eigen locaties. Je bent betrokken bij alles wat te maken heeft met laden, lossen, (ver)plaatsen, vervoeren en monteren van machines en productielijnen. Je assisteert bij industriële verhuizingen en montagewerkzaamheden bij klanten.

Dit doe je met gespecialiseerd materiaal, zoals bijvoorbeeld heftrucks, hydraulische hefportalen en een uitgebreid aanbod van hijsmiddelen en compactkranen.

Je werkt vanuit Apeldoorn bij diverse klanten door heel Europa. Het kan dus zo voorkomen dat je meerdere dagen van huis bent. De teams bestaan meestal uit een projectleider, een hijsspecialist en chauffeur/ machinist en een of meerdere machine transporteurs/ montagemedewerkers.

Samen zorgen jullie ervoor dat alles veilig en schadevrij verloopt. Dat is echt niet altijd makkelijk, maar wel heel afwisselend en uitdagend. Geen dag is hetzelfde!

Wat vragen wij?

Wij zoeken iemand die na de BBL opleiding bij ons in dienst komt. Bij ons ben je dan niet alleen maar logistiek medewerker, maar ga je verder met je rigger papieren, hijsbewijs, of kun je bijvoorbeeld verder leren met een BBL logistiek teamleider, zo word je steeds breder inzetbaar. We denken graag met je mee! Naast de eigenschappen die wij van al onze medewerkers vragen (zie werken bij) vragen wij speciaal van een leerling logistiek medewerker:

  • Je hebt interesse in techniek en bent niet bang voor vieze handen!
  • Je bent engergiek, 4 dagen per week beschikbaar, bereid om ook wel weekenden te werken.
  • Je wil ook na jouw opleiding graag blijven leren zodat je breed inzetbaar bent en een echte vakman/vrouw wordt.

Wat bieden wij?

  • Een baan voor 4 dagen per week met uitzicht op een vast fulltime contract
  • Jouw opleiding wordt door ons betaald
  • Voorwaarden volgens CAO beroepsgoederenvervoer
  • Goede opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden zoals naar: chauffeur, kraanmachinist, monteur of projectleider.
  • Leuke extra’s zoals een smartphone, personeelsfeesten, barbecues en een leuke personeelsvereniging!

Wie zijn wij?

Wij zijn een hecht en ervaren team van +- 30 medewerkers. Bij ons werken mensen gemiddeld 15 jaar of langer en de meesten zijn intern doorgegroeid. Door de grote diversiteit aan werkzaamheden is geen dag hetzelfde.

Neem ook een kijkje op onze pagina werken bijnieuwspagina, bij onze projecten of bekijk ons bedrijfsfilmpje om een indruk te krijgen.

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Onze collega’s vertellen over hun werk:

Takel oranje

Achter de schermen bij Albert van de Scheur

Bekijk alle nieuwtjes
Nieuwe hal: nóg meer opslagruimte!
12 Juli 2024

Nieuwe hal: nóg meer opslagruimte!

We hebben nu nóg meer opslagmogelijkheden! Sinds kort hebben wij een nieuwe opslaglocatie erbij. Een…

Nieuwe Pacton Trailer
25 April 2024

Nieuwe Pacton Trailer

Enkele maanden voor zijn pensioen krijgt onze collega Dick nog een prachtige nieuwe Pacton trailer! 

Jubileumviering
11 Maart 2024

Jubileumviering

Maandag 4 maart was het dan écht zo ver: het 90 jarig bestaan van Albert…

Interessante pagina?