Werken bij Albert van de Scheur. Zo ziet dat eruit

05 Oktober 2021
Ruth Bosch

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken voor een bedrijf zoals Albert van de Scheur? Allround Kraanmachinist Alfred neemt je mee in zijn werk. Wat is belangrijk en wat vindt hij er zo leuk aan? Hij legt het je graag allemaal uit.

Elke werkdag is anders

“’s Ochtends vertrek ik vaak rond 6.30 uur vanaf huis. Hoe laat ik terug ben ’s middags, dat weet ik niet. Dat kan 16.00 uur zijn, dat kan ook veel later zijn. Hoe je dag gaat lopen, staat nooit vast en dat maakt het werk juist ook leuk. Natuurlijk staan er werkzaamheden voor klanten gepland, maar deze kunnen ook verschoven worden of er kunnen werkzaamheden bij komen. Het vergt flexibiliteit, maar als je dat hebt krijg je daar ook een hoop voor terug. Een leuke werkomgeving, maar ook flexibiliteit vanuit de werkgever.”

Mooie klussen

“Mijn leukste klus? Dat was tot nu toe denk ik wel de klus in Tsjechië. Je gaat met eigen spullen naar het buitenland met een of meerdere collega’s. Lekker pionieren in het buitenland met elkaar, om zo goed mogelijk de klus te klaren. In dit geval ging het om het plaatsen van een drukpers. Op de terugweg moesten we in Leipzig ook nog langs een andere klant. Er moest op het vliegveld een generator geplaatst worden. Het leuke daar was dat we ook de hele landingsbaan over gingen. Je komt op plekken waar je normaalgesproken niet komt!”

Altijd iets te doen

“Natuurlijk zijn het niet alleen maar van dat soort avonturen in het buitenland. Maar het is wel onderdeel van het werk. Meestal werk je gewoon in Nederland, maar dan wel door het hele land. De ene dag ben je constant op pad, de andere dag ben je alleen maar aan de zaak. Is het wat rustiger, dan doen we zelf kleine onderhoudsklussen aan het materieel of het terrein. Er is altijd wel iets te doen. Het leuke is dat je van tevoren nooit weet of je dan ook echt de hele dag op de zaak bent. Er kan maar zo een opdracht tussendoor komen.”

Ruimte voor ontwikkeling

“Werken voor Albert van de Scheur brengt zeker voordelen met zich mee. Er is genoeg ruimte voor ontwikkeling. We hebben mensen die goed zitten waar ze nu zijn, maar ook mensen die graag iets anders erbij willen doen of hogerop willen komen. Dat is allemaal bespreekbaar. Daarnaast heerst er een goede werksfeer waarin iedereen de ruimte krijgt om te laten zien wat hij kan.”

Ben jij flexibel en denk je het liefst in oplossingen? Misschien is een baan bij Albert van de Scheur iets voor je! Of je de benodigde certificeringen nu al hebt of nog moet behalen, alles is mogelijk. Benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn? Bekijk onze vacatures!

Kraan groen

Interessante blog?

topic image

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwtjes
Nieuwe Autolaadkraan voor 30 jarig jubileum
20 Juli 2022

Nieuwe autolaadkraan voor 30 jarig jubileum collega Jan

Afgelopen vrijdag hebben wij onze nieuwe autolaadkraan in ontvangst genomen. Deze prachtige bakwagen, een 500…

Werken én leren: Daan over zijn werk
28 Juni 2022

Werken én leren: Daan over zijn werk

Daan Meurs, 21 lentes jong, werkt nu bijna vier jaar bij Albert van de Scheur,…

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk
28 April 2022

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

Wist je dat 28 april door de Internationale Arbeidsorganisatie is uitgeroepen tot jaarlijkse ‘Werelddag voor…