Compactkranen

Naast onze grote mobiele kranen hebben we de laatste jaren ook geïnvesteerd in de compactkraan. Hiermee is hijsen in de kleine ruimte makkelijk en effectief.

Hijsen in kleine ruimtes met de Compactkraan

Onze Hoeflon compactkranen kunnen overal naar binnen, hebben een verrassende hijscapaciteit en een masthoogte tot 21 meter. Alle kranen kunnen elektrisch draaien, de C1 en C30 zelfs volledig op Lithium batterij. Wij hebben verder een JMG 160 MC van 16 tonmeter. Deze krachtpatser is uniek in zijn soort en ideaal voor machineverplaatsingen binnen productielocaties.

Voor de bediening van onze compactkranen werken wij met een vast team van hijsspecialisten. Hierdoor kunnen wij altijd veilig en betrouwbaar uw hijsklus uitvoeren.

Compactkranen voor elke klus

Wilt u weten wat wij met onze compactkranen, ook wel minikranen genoemd, voor u kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten. Onze compactkranen zijn veilig, voldoen aan alle milieu-eisen en zijn electrisch. Hierdoor zeer handig voor binnen de fabriek. Ook dankzij de non marking banden.

De voordelen van Albert van de Scheur

Compactkranen

  • Albert van de Scheur garanties
    Alles van A tot Z geregeld
  • Albert van de Scheur garanties
    Altijd bereikbaar, flexibel en betrokken
  • Albert van de Scheur garanties
    Alle nodige certificaten in huis

Projecten in industriële verhuizingen

Bij deze industriële verhuizing voor onze klant Trioworld hebben wij een nieuwe productielijn binnen gepositioneerd en opgebouwd. Concreet was de vraag van de klant: met minimale impact op de productie, minimale downtime, de machinelijn opbouwen. Industrieel verhuizen met behulp van een compactkraan Na een uitgebreide werkinventarisatie op.. lees verder

Gebruikt materieel:

Meer materieel

Interessante pagina?