MVO en duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons dat wij naast rendement ook denken aan de gevolgen van onze activiteiten voor het milieu en dat wij aandacht besteden aan menselijke aspecten binnen en buiten onze organisatie. Wij houden daarbij een gezonde relatie met wat nuttig en haalbaar is.

Wij vinden het belangrijk om lokaal betrokken te zijn en ons steentje bij te dragen. Zo dragen we bij aan leuke initiatieven, zoals lokale goede doelen en de Truckersdag in Apeldoorn en Heerde en zijn we nauw betrokken bij diverse ondernemersclubs en initiatieven om anderen te helpen. Meer hierover weten? Volg ons op Facebook of LinkedIn, of lees meer over MVO bij onze actualiteiten.

Via het publicatieplatform van NEN publiceren wij een zelfverklaring ISO 26000 om zichtbaar te maken aan partners wat wij al doen en ons eigen bewustzijn op gebied van duurzaamheid continu te blijven verbeteren. 

 

Duurzaamheid

Wij stellen onszelf met regelmaat nieuwe doelen om CO2 uitstoot te verminderen. Ons wagenpark voldoet aan de modernste milieunormen en onze chauffeurs zijn bewuste en zuinige bestuurders. Hiervoor hebben zij allemaal de cursus “het nieuwe rijden” gevolgd. De afgelopen jaren hebben wij veel van ons materieel vervangen door een elektrische variant en bij elke nieuwe aankoop kijken wij of er een schonere optie mogelijk is. Een volledig elektrische vrachtwagen die goed bruikbaar is op lange afstanden, zou natuurlijk het mooiste zijn. Wij volgen deze ontwikkelingen met grote belangstelling. 

Takel oranje

Achter de schermen bij Albert van de Scheur

Bekijk alle nieuwtjes
Terug van weggeweest: Michel over zijn werk
27 Juli 2023

Terug van weggeweest: Michel over zijn werk

Michel Timmer, 20 lentes jong, werkt nu 2,5 jaar bij Albert van de Scheur, inmiddels…

Nieuwe Autolaadkraan voor 30 jarig jubileum
20 Juli 2022

Nieuwe autolaadkraan voor 30 jarig jubileum collega Jan

Afgelopen vrijdag hebben wij onze nieuwe autolaadkraan in ontvangst genomen. Deze prachtige bakwagen, een 500…

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk
28 April 2022

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

Wist je dat 28 april door de Internationale Arbeidsorganisatie is uitgeroepen tot jaarlijkse ‘Werelddag voor…

Interessante pagina?