MVO en duurzaamheid

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons dat wij naast rendement ook denken aan de gevolgen van onze activiteiten voor het milieu en dat wij aandacht besteden aan menselijke aspecten binnen en buiten onze organisatie. Wij houden daarbij een gezonde relatie met wat nuttig en haalbaar is.

Wij vinden het belangrijk om lokaal betrokken te zijn en ons steentje bij te dragen. Zo dragen we bij aan leuke initiatieven, zoals lokale goede doelen en de Truckersdag in Apeldoorn en Heerde en zijn we nauw betrokken bij diverse ondernemersclubs en initiatieven om anderen te helpen. Meer hierover weten? Volg ons op Facebook of LinkedIn, of lees meer over MVO bij onze actualiteiten.

ISO 26000

Via het publicatieplatform van NEN publiceren wij een zelfverklaring ISO 26000 om zichtbaar te maken aan partners wat wij al doen en ons eigen bewustzijn op gebied van duurzaamheid continu te blijven verbeteren. 

Duurzaamheid en CO2 reductie

Wij hebben ons tot doel gesteld uiterlijk in 2030, de CO2 uitstoot die wij veroorzaken met onze dieselvoertuigen, met tenminste 90% te reduceren door middel van gebruik van HVO100/ biodiesel in plaats van reguliere diesel. Daarnaast zullen we onze uitstoot compenseren waarbij wij toewerken naar uiterlijk in 2027 100% compensatie van de jaarlijkse uitstoot. Meer informatie? Download hier ons CO2 reductieplan.

Takel oranje

Achter de schermen bij Albert van de Scheur

Bekijk alle nieuwtjes
Nieuwe hal: nóg meer opslagruimte!
12 Juli 2024

Nieuwe hal: nóg meer opslagruimte!

We hebben nu nóg meer opslagmogelijkheden! Sinds kort hebben wij een nieuwe opslaglocatie erbij. Een…

Nieuwe Pacton Trailer
25 April 2024

Nieuwe Pacton Trailer

Enkele maanden voor zijn pensioen krijgt onze collega Dick nog een prachtige nieuwe Pacton trailer! 

Jubileumviering
11 Maart 2024

Jubileumviering

Maandag 4 maart was het dan écht zo ver: het 90 jarig bestaan van Albert…

Interessante pagina?