Machine opslag Apeldoorn

Machine opslag buiten de productielocatie is voor onze klanten essentieel. Bij industriële verhuizingen of verplaatsingen moeten de machines elders kunnen worden ondergebracht, zodat de productieruimte vrij blijft. Het inkopen, transporteren, stallen en afleveren van deze machines gaat gepaard met een zekere complexiteit, vooral bij de import van machines uit het buitenland. Wereldwijde transporteurs hebben immers niet altijd de juiste uitrusting om de machine op de gewenste plaats te krijgen. Het is voor deze partijen bovendien vaak lastig om een exacte aflevertijd te geven.

Machine opslag Apeldoorn, zónder logistieke zorgen

De specialisten van Albert van de Scheur nemen uw logistieke uitdagingen uit handen en u kunt uw machines gerust bij ons afleveren. Wij zorgen voor een veilige machine opslag in onze opslagruimtes in Apeldoorn en kunnen uw machines op elk gewenst moment bij u afleveren. Daarnaast kunnen wij zelfs de (de)montage en plaatsing voor u verzorgen, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Onze opslaghallen voor het stallen van machines bevinden zich op een gunstige locatie in het hart van Nederland, met de belangrijke uitvalswegen A1 en A50 op minder dan één kilometer afstand van onze terreinen.

Veilige machine opslag in Apeldoorn

Met onze bovenloopkranen kunnen wij uw machines eenvoudig in onze eigen brandgescheiden en inbraakbeveiligde opslaghallen plaatsen. Wij beschikken over ruim 7.500 vierkante meter machine opslag in Apeldoorn. Verdeeld over diverse hallen met kraanbanen tot 20 ton en extra vloerdruk van maar liefst 7,5 ton per vierkante meter. Ideaal voor opslag van zware machines en aanverwante zaken dus.

Ook als het gaat om machine opslag onder douanetoezicht, de zogeheten entrepotlocatie en het verzorgen van voorraadbeheer of handling, bent u bij ons aan het juiste adres.

Werklocaties beschikbaar in Apeldoorn

Naast het opslaan van uw machines in Apeldoorn kunt u bij ons op locatie ook tijdelijk uw werk verrichten. Onze locatie is voorzien van ruimte voor werklocaties voor het uitvoeren van uw prefab- of assemblagewerkzaamheden of bijvoorbeeld het ombouwen van machines. Zo belast u uw eigen productieruimten niet en kunt u een minimale productiestop realiseren. Uiteraard zijn uw werknemers tijdens de complete looptijd van uw project welkom en helpt ons team u graag met de ombouw als u dat wenst.

De voordelen van Albert van de Scheur

Machine opslag Apeldoorn

  • check
    Alles van A tot Z geregeld
  • check
    Altijd bereikbaar, flexibel en betrokken
  • check
    Alle nodige certificaten in huis

Projecten in machine opslag & hijswerkzaamheden

Van PS Koeltechniek kregen wij de opdracht om bij Grolleman in het vrieshuis te Apeldoorn een koude installatie te plaatsen.  Hijswerkzaamheden door het dak Onze hijswerkzaamheden gingen letterlijk door het dak. Met slechts enkele centimeters speling moest de installatie via het dak naar binnen.. lees verder

Gebruikt materieel:

Meer diensten

Interessante pagina?