Machine opslag Apeldoorn

Machine opslag buiten de productielocatie is voor onze klanten erg belangrijk. Bij een industriële verhuizing of verplaatsing moeten machines elders kunnen worden opgeslagen zodat de productieruimte vrij blijft. Verder brengt het inkopen, transporteren, opslaan en afleveren van machines de nodige logistieke uitdagingen met zich mee. Zeker wanneer u machines wilt importeren uit het buitenland. Internationale vervoerders kunnen vaak geen exacte aflevertijd garanderen en hebben niet altijd het materieel om de machine op de juiste plek te krijgen.

Machine opslag Apeldoorn, zónder logistieke zorgen

Door uw machines bij ons af te (laten) leveren, bent u van alle logistieke zorgen af. Leveranciers kunnen de machines bij ons afleveren en wij slaan deze veilig voor u op in onze machine opslag in Apeldoorn Vervolgens kunnen wij deze op een gewenst tijdstip afleveren en ook de eventuele (de)montage en plaatsing verzorgen.

Onze hallen voor machine opslag in Apeldoorn zijn gunstig gelegen. In het hart van Nederland, met de uitvalswegen A1 en A50 binnen één kilometer van onze locaties.

Veilige machine opslag in Apeldoorn

Met onze bovenloopkranen kunnen wij uw machines eenvoudig in onze eigen brandgescheiden en inbraakbeveiligde opslaghallen plaatsen. Wij beschikken over ruim 7.500 vierkante meter machine opslag in Apeldoorn. Verdeeld over diverse hallen met kraanbanen tot 20 ton en extra vloerdruk van maar liefst 7,5 ton per vierkante meter. Ideaal voor opslag van zware machines en aanverwante zaken dus.

Ook als het gaat om machine opslag onder douanetoezicht, de zogeheten entrepotlocatie en het verzorgen van voorraadbeheer of handling, bent u bij ons aan het juiste adres.

Werklocaties beschikbaar in Apeldoorn

Naast machine opslag in Apeldoorn is het ook mogelijk uw werkzaamheden te verrichten bij ons. Wij beschikken over ruimte voor werklocaties voor het uitvoeren van uw prefab- of assemblagewerkzaamheden of bijvoorbeeld het ombouwen van machines. Zo belast u uw eigen productieruimten niet en kunt u een minimale productiestop realiseren. Uiteraard zijn uw werknemers tijdens de complete looptijd van uw project welkom en helpt ons team u graag met de ombouw als u dat wenst.

De voordelen van Albert van de Scheur

Machine opslag Apeldoorn

  • check
    Alles van A tot Z geregeld
  • check
    Altijd bereikbaar, flexibel en betrokken
  • check
    Alle nodige certificaten in huis

Projecten in hijswerkzaamheden & machine opslag

Als vaste leverancier van onder meer hijswerkzaamheden, hebben wij in juli weer een project uitgevoerd voor het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn. Het ging dit keer om een Warmte-KrachtKoppeling (WKK) die vernieuwd moest worden.  Hoe wij dat hebben gedaan? Eerst diende de oude WKK verwijderd te.. lees verder

Gebruikt materieel:

Meer diensten

Interessante pagina?