Over ons

Welkom bij Albert van de Scheur: Sinds 1934 uw totaalpartner voor logistieke uitdagingen zoals hijswerkzaamheden, speciaal transport of complete industriële verhuizingen. 

Flexibel, betrokken en door passie gedreven.

Loopt het toch een keer anders dan gepland? Geen probleem, wij lossen het op. Wij vinden voor alle uitdagingen wel een oplossing. Juist dit maakt dat wij het verschil voor u maken. Albert, de oprichter van ons familiebedrijf zei dan ook vaak: 

Daar waar Van de Scheur niet kan komen, houdt de wereld op.

Al sinds 1934 hechten wij binnen ons familiebedrijf heel veel waarde aan duurzame relaties en prettige contacten. Wij communiceren open, eerlijk en gewoon kort en duidelijk. 

Wij kennen korte lijnen en bieden een unieke mate van flexibiliteit, zonder daarbij op vakmanschap of veiligheid in te leveren. Dat is een prestatie die vooral te danken is aan de vakkennis, ervaring en motivatie van onze mensen. Veel van onze medewerkers werken al jaren bij ons. Wij vormen dan ook een hecht team. En dat stralen wij ook uit naar onze klanten, met wie wij ook lange langdurige partnerships aangaan. 

Onze medewerkers

Ons kernteam van medewerkers bestaat uit kraanmachinisten, (autolaadkraan-) chauffeurs, projectleiders, logistiek medewerkers, technisch medewerkers, monteurs en materiaal experts en wordt ondersteund door ons kantoorteam. Veel van onze mensen zijn zeer breed inzetbaar. Het continu breder opleiden van onze medewerkers is dan ook een belangrijk doel.

Specialistisch logistiek totaalpartner

Voor steeds meer klanten zijn wij een compleet specialistisch logistiek partner. Interne verplaatsingen, transport, handling, hijswerkzaamheden, machineopslag, vervangende werklocaties, import en export, douanehandelingen, installatie, (de)montage en logistieke administratie en projectmanagement nemen wij, als u dat wilt, uit handen. U kiest zelf één of meerdere diensten of een complete verhuizing inclusief projectmanagement. Laat het maar aan ons over! Niet voor niets hebben wij zulke langdurige samenwerkingen met onze klanten.

Deze waardevolle, langdurige samenwerkingen zouden allemaal niet mogelijk zijn zonder de expertise en gedrevenheid van onze medewerkers. Zij zijn stuk voor stuk mensen met uitgebreide kennis en bergen aan ervaring, die héél goed weten waar ze mee bezig zijn. Zij dragen dagelijks oplossingen aan die vooral denkwerk en vakmanschap vergen. Onze mensen maken dus écht het verschil. 

Medewerkers 24/7 inzetbaar

U bent verzekerd van flexibele inzet van gecertificeerde en gespecialiseerde medewerkers. Specialistisch materieel is eveneens op afroep snel beschikbaar. Heeft u een storing of incident in uw productie? Wij zorgen voor directe inzet bij een storingsmelding of calamiteit. 24/7

Default CTA

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw hijs- of transportwerkzaamheden?

Takel oranje

Achter de schermen bij Albert van de Scheur

Bekijk alle nieuwtjes
Welkom terug! Harold over zijn werk
20 Februari 2024

Welkom terug! Harold over zijn werk

Deze maand is Harold, projectleider bij Albert van de Scheur, bij ons teruggekomen! Na een carrière…

Even voorstellen: onze nieuwe collega Arriën
13 Februari 2024

Even voorstellen: onze nieuwe collega Arriën

Graag stellen wij bij deze weer een van onze nieuwe collega’s voor. Deze week aan…

Even voorstellen: Onze nieuwe collega Kevin
16 Januari 2024

Even voorstellen: Onze nieuwe collega Kevin

Graag stellen we weer een van onze nieuwe collega's voor. Deze week aan het woord:…

Interessante pagina?