Referenties

1655379195852

Marvin Lindeboom

Warehouse & Logistics Manager bij

Bredenoord

‘Een professioneel en klantgericht team dat altijd klaarstaat om te helpen’

Energie

Aangezien de beschikbare ruimte bij Bredenoord steeds beperkter werd, zochten wij een betrouwbare partner om ons hierin te ontlasten. Onze keuze voor Albert van de Scheur lag in hun uitstekende reputatie op de vlakken van expertise en betrouwbaarheid. Hun jarenlange ervaring en specialisatie in hijs- en transportdiensten en het moderne en gevarieerde wagenpark, inclusief kraanwagens, vrachtwagens en hijs- en transportmaterieel, gaf ons het vertrouwen dat ze in staat zijn om aan onze specifieke behoeften te voldoen. Intussen leveren zij ons een breed scala aan diensten!

Wij zullen Albert van de Scheur in de toekomst absoluut vaker inschakelen. Ze hebben een professioneel en klantgericht team dat altijd klaarstaat om te helpen. Vanaf het begin tot het einde is de communicatie helder en transparant. Ik was onder de indruk van hun professionaliteit en efficiëntie gedurende het hele proces. Ik waardeer de flexibiliteit en betrouwbaarheid die ze bieden.

Bodycote_logo_250_64

Harry van der Liende

Hoofd Technische Dienst bij

Bodycote

‘Hoge kwaliteit en prettige vakmensen’

Metaal

Wij zetten Albert van de Scheur al ruim 30 jaar in voor het transport van onze machines. Onze keuze voor hen ligt in hun uitgebreide ervaring en vakkennis. Zij leveren hoge kwaliteit en prettige vakmensen om mee samen te werken. In één woord: super!

Galred-logo_nieuw

Niels van de Bunt

Project Manager bij Galred

‘Goed dat we erop konden rekenen dat de klus zorgvuldig gedaan werd’

Machine aan- en verkoop

Voor Galred was dit de eerste keer dat we hebben samengewerkt met Albert van de Scheur. De communicatie tussen de twee partijen verliep goed, er werd accuraat gereageerd op vragen en flexibel omgegaan met veranderingen op het laatste moment.

Zowel het bedrijf in Apeldoorn, als de koper in Duitsland waren tevreden over de manier van werken. Voor Galred is dat belangrijk, want wij nemen beide partijen de zorg van het hijs- en transportwerk uit handen. Goed dat we erop hebben kunnen rekenen dat de klus zorgvuldig gedaan werd.

logo

Henk Compagne

Facility Manager / Sourcing Buyer MRO-NPR bij VMI Group

‘Korte lijnen en heldere afspraken’

Machinefabrikanten

Albert van de Scheur verzorgt voor VMI opslag, transport en handling van machines op afroep. Zij verzorgen daarmee het brengen en afhalen van machines in Epe en zorgen voor veilige tijdelijke opslag.

In het verleden werkten we al samen, maar ruim een jaar geleden werd de samenwerking weer wat intensiever. Wij vinden het fijn dat wij kunnen bouwen op de dienstverlening van Albert van de Scheur en dat zij een flexibele partner zijn, dat is voor ons belangrijk. Dat zij dichtbij gevestigd zijn, is een extra voordeel. De samenwerking kenmerkt zich door korte lijnen en heldere afspraken wat in de huidige snel veranderende markt belangrijk is.

plaatje

Marc Scheffer

Onderhouds- projectcoördinator bij Waterschap Vallei en Veluwe

‘Er wordt altijd in oplossingen en mogelijkheden meegedacht’

(Semi) Overheid

Wij kiezen geregeld voor Albert van de Scheur. Zij zitten vlakbij, leveren vakmanschap en door de jaren heen hebben wij een goede relatie opgebouwd.

Albert van de Scheur heeft voor ons met name veel hijswerk en transport uitgevoerd. Ook voor advies op gebied van veiligheid m.b.t. hijswerkzaamheden met manbak kunnen we goed bij ze terecht.

De resultaten zijn altijd goed, de samenwerking altijd prima en er wordt altijd in oplossingen en mogelijkheden meegedacht. Wij blijven Albert van de Scheur zeker vaker inschakelen. De onderlinge relatie is meer dan prima dus er is geen reden om dat te veranderen.

owens-corning-logo

Bas Haverkamp

Maintenance Supervisor bij Owens Corning

‘Vaste aanspreekpunten met kennis van zaken’

Maakindustrie

Al jaren zijn wij erg blij met Albert van de Scheur als vaste partner. Ik werk momenteel 10 jaar voor Owens, maar ook daarvoor deed ons bedrijf al zaken met Albert van de Scheur. De kennis binnen Albert van de Scheur en het hebben van vaste aanspreekpunten zijn pijlers die bij Owens belangrijk zijn en waar wij zeer tevreden over zijn.

De werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd. Het bevalt goed dat Albert van de Scheur vaste aanspreekpunten heeft, met kennis van zaken. Op mail en telefoon wordt snel gereageerd. Daarnaast worden prioriteiten goed en snel beantwoord en ingeschat. Wat op de werkvloer prettig werkt, is dat er weinig verloop van uitvoerend personeel is, en onze mensen dus veel met dezelfde personen werken.

download_%281%29

Robbert-Jan Meijer Projectleider bij 

TOMRA

‘Denken mee in oplossingen, professioneel en kundig in het vak’

Recycling

Albert van de Scheur is een lokaal bedrijf met specialisten in het vakgebied. Zij hebben bovendien een machinepark dat helemaal voldoet aan de wensen van TOMRA. De mensen bij Albert van de Scheur hebben een flexibele houding en handelen snel. Ze denken mee in oplossingen en je ziet dat ze professioneel en kundig zijn in het vak. Ook prettig is dat ze goed bereikbaar zijn. De samenwerking is altijd als prettig en professioneel ervaren, vandaar dat we ook bij Albert van de Scheur terugkomen.

download

Kees Laurman Hoofd TD bij

Smurfit Kappa

‘Meest flexibele bedrijf dat ik ken’

Papierindustrie

Op diverse divisies en vestigingen maken we gebruik van de expertise op het gebied van industrieel verhuizen. Met name de bereikbaarheid, ook bij storingen of in het weekend, is niet meer vanzelfsprekend tegenwoordig. Wij zijn dan ook blij met de complete dienstverlening. Albert van de Scheur is het meest flexibele bedrijf dat ik ken. Inmiddels werken we al heel lang tevreden samen en we gaan ervan uit dat hier nog vele jaren bijkomen.

Van_Gerrevink

Marc van Gerrevink

Van Gerrevink B.V.

‘Flexibele en betrouwbare samenwerkingspartner’

Recycling

Zeker al 50 jaar werken wij samen met Albert van de Scheur. Het verste wat ik kan terugvinden is onze verhuizing vanuit de huidige binnenstad van Apeldoorn naar industrieterrein Apeldoorn Zuid in 1972. Toen al ervaarden wij Albert van de Scheur als een flexibele en betrouwbare samenwerkingspartner die nauwkeurig te werk gaat.

GEA

Paul Hutten

Project Director bij GEA

‘Zeer prettige partner’

Machinebouw

Voor zowel nieuwbouw als ombouw van process-installaties maken we al meer dan 10 jaar gebruik van de uitgebreide dienstverlening van Albert van de Scheur uit Apeldoorn.

Albert van de Scheur is een gespecialiseerd bedrijf die de werkzaamheden goed voorbereidt, meedenkt met de klant en haar verplichtingen nakomt. Een zeer prettige partner voor complexe projecten.

Takel oranje

Achter de schermen bij Albert van de Scheur

Bekijk alle nieuwtjes
Nieuwe Pacton Trailer
25 April 2024

Nieuwe Pacton Trailer

Enkele maanden voor zijn pensioen krijgt onze collega Dick nog een prachtige nieuwe Pacton trailer! 

Jubileumviering
11 Maart 2024

Jubileumviering

Maandag 4 maart was het dan écht zo ver: het 90 jarig bestaan van Albert…

Welkom terug! Harold over zijn werk
20 Februari 2024

Welkom terug! Harold over zijn werk

Deze maand is Harold, projectleider bij Albert van de Scheur, bij ons teruggekomen! Na een carrière…

Interessante pagina?