Machinetransport

Machinetransport of -verplaatsing is specialistisch werk. Bijvoorbeeld vanwege de vaak nauwe ruimtes waarbinnen gemanoeuvreerd wordt en waar meestal ook nog andere kostbare machines staan die tijdens het werk blijven draaien. En vergeet alle medewerkers niet die binnen de productieruimte “gewoon” aan het werk zijn tijdens een machineverplaatsing. Voor het voorbereiden en uitvoeren van machinetransport al dan niet met begeleiding, kunt u ook op ons rekenen. Wij kunnen ook voor alle ontheffingen zorgen, zodat uw transport zowel nationaal als internationaal vlot verloopt.

Dé specialist in machinetransport

Een machine is een kostbaar goed en daarom dient machinetransport met veel zorg te gebeuren bij bijvoorbeeld industriële verhuizingen. Maar ook bij (de)montagewerkzaamheden, tijdelijke opslag of levering vanuit de fabriek kan machinetransport nodig zijn. Wat de reden ook is, bij ons bent u aan het juiste adres. Albert van de Scheur heeft ruim 85 jaar ervaring in machinetransport. Wij beschikken over ervaren mensen die uw machine op professionele wijze transporteren met kwalitatief uitstekend materieel. Zodat uw machine of productielijn veilig van A naar B gaat.

Machinetransport van intern tot wereldwijd

Wij verzorgen ook de import en export van machines en productielijnen. Zo maken wij bijvoorbeeld gedemonteerde machines gereed voor export. Daarbij verzorgen wij ook de geschikte transportverpakking en nemen wij graag het afhandelen van de douaneformaliteiten op ons. Albert van de Scheur regelt dus het gehele plaatje als het gaat om uw machinetransport.

Machinetransport over zee

Ook op zee organiseren wij uw machinetransport, waar dan ook ter wereld. U heeft nergens meer omkijken naar bij een machineverplaatsing; ook hier maken we de meest gedetailleerde douaneformaliteiten voor u in orde. Indien nodig of gewenst, zorgen wij voor een zeewaardige verpakking of voor het laden van uw goederen in zeecontainers.

Transport van de machine of productielijn met perfecte timing

Bij het transport van uw machine staan uw collega`s en monteurs op de locatie van aankomst waarschijnlijk te wachten tot zij aan de slag kunnen. Goede afstemming en planning is daarom cruciaal. Onze planners zorgen dat dit allemaal op elkaar afgestemd is, zodat het transport van uw machine efficiënt verloopt.

Transport van uw machine zoals u dat wenst

Onze mensen zijn opgeleid en ervaren in het gehele plaatje dat bij machinetransport komt kijken. Wij kunnen dan ook enkel het transport van uw machine voor u regelen, maar kunnen voor u ook een totaalpartner zijn en het complete project uit handen nemen. Niet alleen het machinetransport, maar ook het (de)monteren van een machine of complete productielijn en zelfs het projectmanagement kunnen wij op ons nemen. Een ervaren en transparante partner met één vast, betrouwbaar aanspreekpunt. Dát is werken met Albert van de Scheur.

Meer informatie over machinetransport? Neem contact op.

De voordelen van Albert van de Scheur

Machinetransport

  • check
    Alles van A tot Z geregeld
  • check
    Altijd bereikbaar, flexibel en betrokken
  • check
    Alle nodige certificaten in huis

Projecten in machinetransport

Voor Motek Medical hebben wij onlangs een high-end revalidatietoestel opgehaald, geleverd en geplaatst. Oude bekende Motek Medical was voor ons een nieuwe klant. Zij waren op zoek naar een partij om deze waardevolle, gevoelige apparatuur aan toe te vertrouwen voor transport en plaatsing. De logistiek eindverantwoordelijke.. lees verder

Gebruikt materieel:

Default CTA

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw hijs- of transportwerkzaamheden?

Meer diensten

Interessante pagina?