Machinetransport

Machinetransport of -verplaatsing is specialistisch werk. Bijvoorbeeld vanwege de vaak nauwe ruimtes waarbinnen gemanoeuvreerd wordt en waar meestal ook nog andere kostbare machines staan die tijdens het werk blijven draaien. En vergeet alle medewerkers niet die binnen de productieruimte “gewoon” aan het werk zijn tijdens een machineverplaatsing. Voor het voorbereiden en uitvoeren van machinetransport al dan niet met begeleiding, kunt u ook op ons rekenen. Wij kunnen ook voor alle ontheffingen zorgen, zodat uw transport zowel nationaal als internationaal vlot verloopt.

Dé specialist in machinetransport

Een machine is een kostbaar goed en daarom dient machinetransport met veel zorg te gebeuren bij bijvoorbeeld industriële verhuizingen. Maar ook bij (de)montagewerkzaamheden, tijdelijke opslag of het uitleveren vanuit de fabriek kan machinetransport nodig zijn. Wat de reden ook is, bij ons bent u aan het juiste adres. Albert van de Scheur heeft ruim 85 jaar ervaring in het vervoeren van machines. Onze ervaren mensen transporteren uw machine op professionele wijze, met kwalitatief uitstekend materieel. Zodat uw machine of productielijn veilig van A naar B gaat.

Machinetransport van intern tot wereldwijd

Wij verzorgen ook de import en export van machines en productielijnen. Zo maken wij bijvoorbeeld gedemonteerde machines gereed voor export. Daarbij verzorgen wij ook de geschikte transportverpakking en nemen wij graag het afhandelen van de douaneformaliteiten op ons. Albert van de Scheur regelt dus het gehele plaatje voor het machinetransport van uw machines.

Machinetransport over zee

Ook op zee organiseren wij het transport van uw machines, waar dan ook ter wereld. U heeft nergens meer omkijken naar bij een machineverplaatsing; ook hier maken we de meest gedetailleerde douaneformaliteiten voor u in orde. Indien nodig of gewenst, zorgen wij voor een zeewaardige verpakking of voor het laden van uw goederen in zeecontainers.

Transport van de machine of productielijn met perfecte timing

Bij het transport van uw machine wachten uw collega's en monteurs waarschijnlijk al op de aankomstplek om aan de slag te gaan. Goede afstemming en planning is daarom cruciaal. Onze planners zorgen dat dit allemaal op elkaar afgestemd is, zodat het verplaatsen van uw machine efficiënt verloopt.

Transport van uw machine zoals u dat wenst

Onze mensen zijn opgeleid in en hebben jarenlange ervaring in het gehele plaatje dat bij machinetransport komt kijken. Wij kunnen dan ook alleen het verplaatsen en vervoeren van uw machine voor u regelen, maar kunnen voor u ook een totaalpartner zijn en het gehele project uit handen nemen. Niet alleen het machinetransport, net als het (de)monteren van een machine of gehele productielijn en zelfs het projectmanagement kunnen wij op ons nemen. Een ervaren en transparante partner met één vast, betrouwbaar aanspreekpunt. Dát is werken met Albert van de Scheur.

Meer informatie over machinetransport? Neem contact op.

De voordelen van Albert van de Scheur

Machinetransport

  • check
    Alles van A tot Z geregeld
  • check
    Altijd bereikbaar, flexibel en betrokken
  • check
    Alle nodige certificaten in huis

Projecten in machine opslag & hijswerkzaamheden

Onlangs mochten wij een aantal warmtepompen en betonplaten plaatsen voor Ekro, met wie wij al tijden samenwerken. Verduurzamingsproject: warmtepompen plaatsen In het kader van een verduurzamingsproject bij Ekro, hebben zij een aantal warmtepompen aangeschaft. Wij werden gevraagd twee warmtepompen te transporteren en te plaatsen. Ekro.. lees verder

Gebruikt materieel:

Default CTA

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw hijs- of transportwerkzaamheden?

Meer diensten

Interessante pagina?