Machinetransport

Voor het voorbereiden en uitvoeren van machinetransport inclusief begeleiding, kunt u ook op ons rekenen. We beschikken standaard over ontheffingen zodat wij uw transport ook internationaal kunnen verzorgen zonder oponthoud.

Import en export

Wij verzorgen de import en export van machines en productielijnen. Zo maken wij bijvoorbeeld gedemonteerde machines gereed voor export, inclusief de geschikte transportverpakking en afhandeling van de douaneformaliteiten bij import en export. 

Zeetransport

Wij organiseren ook uw zeetransporten, waar dan ook ter wereld. U heeft nergens meer omkijken naar; ook de meest gedetailleerde douaneformaliteiten maken we voor u in orde. Indien nodig of gewenst, zorgen wij voor zeewaardige verpakking of voor het laden van uw goederen in zeecontainers.

De voordelen van Albert van de Scheur

Machinetransport

  • check
    Alles van A tot Z geregeld
  • check
    Altijd bereikbaar, flexibel en betrokken
  • check
    Alle nodige certificaten in huis

Projecten in hijswerkzaamheden & machinetransport

Struik Foods vroeg ons tijdens de zomerstop een cooler te vervangen. Om goed te kunnen werken, moest er een deel van de zijmuur uit. Het was weer een mooie klus! Goede voorbereiding en planning Wij hebben zowel het horizontaal als het verticaal transport verzorgd. Het ging om een JBT.. lees verder

Gebruikt materieel:

Default CTA

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw hijs- of transportwerkzaamheden?

Meer diensten

Interessante pagina?