Kranen

Ons kranenpark van standaard mobiele kranen bestaat uit kranen van het merk Liebherr. Onze vakbekwame machinisten besturen hun eigen kraan en kennen deze dan ook door en door. Elke hijsklus is anders. Het inzicht van de machinist is, naast het hebben van een betrouwbare kraan, zeer belangrijk. Onze ervaren machinisten beschikken over alle nodige certificaten en werken al jaren bij ons op hun eigen kraan.

"De Leeuw van Apeldoorn"

Al van oudsher is Albert van de Scheur de Hijsspecialist binnen en buiten de regio. De bijnaam "de Leeuw van Apeldoorn" prijkt dan ook al tientallen jaren op onze kranen. Juist ook voor grote kranen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alle typen kranen voor u verzorgen.

De voordelen van Albert van de Scheur

Kranen

  • Alles van A tot Z geregeld
  • Altijd bereikbaar, flexibel en betrokken
  • Alle nodige certificaten in huis

Projecten in industriële verhuizingen

Bij deze industriële verhuizing voor onze klant Trioworld hebben wij een nieuwe productielijn binnen gepositioneerd en opgebouwd. Concreet was de vraag van de klant: met minimale impact op de productie, minimale downtime, de machinelijn opbouwen. Industrieel verhuizen met behulp van een compactkraan Na een uitgebreide werkinventarisatie op.. lees verder

Gebruikt materieel:

Meer materieel

Interessante pagina?