Overig materieel

Wij hebben veel van ons materiaal speciaal aangepast en ontwikkeld om in elke bijzondere situatie een passende oplossing te hebben. Zo hebben wij diverse portaalkranen en liftsystemen gerealiseerd. Daarnaast zijn onze materiaalbussen standaard uitgerust met zeer divers hijsmateriaal.

Zijn er nieuwe mogelijkheden? Dan kunt u ervan uitgaan dat wij deze vakkundig onderzoeken en testen. Zo beschikken we altijd over het meest complete en uitgebreide materiaal. 

Naast hulpmiddelen als hoogwerkers, een uitgebreid heftruck aanbod met non-marking banden en  mobiele portaalkranen, beschikken wij over complete materiaalcontainers, wielstellen, Dolly’s, hijsbalken, rijplaten en vele andere ondersteunende materialen.

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste plan van aanpak met het juiste materieel.

De voordelen van Albert van de Scheur

Overig materieel

  • Albert van de Scheur garanties
    Alles van A tot Z geregeld
  • Albert van de Scheur garanties
    Altijd bereikbaar, flexibel en betrokken
  • Albert van de Scheur garanties
    Alle nodige certificaten in huis

Projecten in machine opslag & hijswerkzaamheden

Onlangs mochten wij een aantal warmtepompen en betonplaten plaatsen voor Ekro, met wie wij al tijden samenwerken. Verduurzamingsproject: warmtepompen plaatsen In het kader van een verduurzamingsproject bij Ekro, hebben zij een aantal warmtepompen aangeschaft. Wij werden gevraagd twee warmtepompen te transporteren en te plaatsen. Ekro.. lees verder

Gebruikt materieel:

Meer materieel

Interessante pagina?