Overig materieel

Wij hebben veel van ons materiaal speciaal aangepast en ontwikkeld om in elke bijzondere situatie een passende oplossing te hebben. Zo hebben wij diverse portaalkranen en liftsystemen gerealiseerd. Daarnaast zijn onze materiaalbussen standaard uitgerust met zeer divers hijsmateriaal.

Zijn er nieuwe mogelijkheden? Dan kunt u ervan uitgaan dat wij deze vakkundig onderzoeken en testen. Zo beschikken we altijd over het meest complete en uitgebreide materiaal. 

Naast hulpmiddelen als hoogwerkers, een uitgebreid heftruck aanbod met non-marking banden en  mobiele portaalkranen, beschikken wij over complete materiaalcontainers, wielstellen, Dolly’s, hijsbalken, rijplaten en vele andere ondersteunende materialen.

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste plan van aanpak met het juiste materieel.

De voordelen van Albert van de Scheur

Overig materieel

  • Albert van de Scheur garanties
    Alles van A tot Z geregeld
  • Albert van de Scheur garanties
    Altijd bereikbaar, flexibel en betrokken
  • Albert van de Scheur garanties
    Alle nodige certificaten in huis

Projecten in industriële verhuizingen & projectmanagement

Vanwege de groei van het bedrijf is Total Packaging verhuisd vanuit `t Harde naar Harderwijk. De gehele productie moest zo efficiënt mogelijk en met minimale downtime verhuisd worden, een complete industriële verhuizing dus! Complete fabrieksverhuizing van A tot Z Wij hebben de complete verhuizing.. lees verder

Gebruikt materieel:

Meer materieel

Interessante pagina?