Certificeringen

Veiligheid

Veiligheid is voor ons de basis. Wij vinden dat dit in ons werkveld simpelweg gewoonte moet zijn. Voor elk project maken wij indien gewenst een projectplan, method statement, hijsplan en/of taak risico analyse, zodat wij u altijd veilig en vertrouwd van dienst zijn, ook in uw specifieke productie omgeving.

Al onze medewerkers hebben een VCA certificaat en al onze hijsspecialisten TCVT, al onze materialen worden structureel en continu gekeurd door onze eigen keurmeester, conform TCVT richtlijnen. Als bedrijf voldoen we aan de VCA** en zijn we VVT erkend.

Erkend leerbedrijf

Graag willen wij bijdragen aan de toekomst van vakmanschap door leerlingen en starters te helpen opleiden. Daarom zijn wij ook een erkend leerbedrijf.

Certificeringen

Vergunningen

Voor al onze voertuigen hebben wij vergunningen voor beroepsgoederenvervoer over de weg. Dit staat vermeld op de website van NIWO. Of dowload hier ons certifictaat.

Verder beschikken wij over een vermelding op de lijst van vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars van afvalstoffen. Download ons certificaat hier.

Takel oranje

Achter de schermen bij Albert van de Scheur

Bekijk alle nieuwtjes
Nieuwe Pacton Trailer
25 April 2024

Nieuwe Pacton Trailer

Enkele maanden voor zijn pensioen krijgt onze collega Dick nog een prachtige nieuwe Pacton trailer! 

Jubileumviering
11 Maart 2024

Jubileumviering

Maandag 4 maart was het dan écht zo ver: het 90 jarig bestaan van Albert…

Welkom terug! Harold over zijn werk
20 Februari 2024

Welkom terug! Harold over zijn werk

Deze maand is Harold, projectleider bij Albert van de Scheur, bij ons teruggekomen! Na een carrière…

Interessante pagina?