Kwaliteitsgarantie

Veiligheid is voor ons de basis. Met respect voor uw omgeving en conform alle richtlijnen dragen wij zorg voor uw machines. Voor elk project maken wij een taak/risico analyse, zodat wij u altijd veilig en vertrouwd van dienst zijn. Om onze aandacht voor uw en onze veiligheid te onderstrepen  zijn wij aangesloten bij de VVT en voldoen wij aan de VCA.

Gecertificeerde chauffeurs

Alle machinisten bezitten een TCVT-certificaat, beter bekend als het hijsbewijs, een groot rijbewijs en een heftruckcertificaat. TCVT is het aanspreekpunt voor wettelijk verplichte persoonscertificatie van machinisten. TCVT zorgt er voor dat de certificering in goede banen wordt geleid en daarmee de veiligheid in het verticaal transport toeneemt. TCVT stelt normen op voor de vakbekwaamheid (persoonscertificering) voor machinisten.
Onze chauffeurs bezitten allen de juiste papieren, zowel voor de vrachtwagen als onze hulpmaterialen. Ook worden alle keuringen netjes en tijdig gedaan.

Omdat veiligheid op de werkplek steeds belangrijker is, is het gehele team ook in het bezit van het certificaat Basisveiligheid van het VCA. De leidinggevenden onder ons zijn ook in het bezit van het certificaat Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden.

Gekeurd materiaal

Al ons materiaal wordt conform alle richtlijnen periodiek gekeurd en voorzien van de juiste labels. Wij hebben eigen specialisten in dienst en dragen zorg voor de benodigde keuringen en documenteren dit zorgvuldig.
Onze kranen worden eens per jaar door een door TCVT erkende keuringsinstantie en volgens het betreffende TCVT-schema gekeurd.

Opleiden

Met trots dragen wij al geruime tijd de titel van erkend leerbedrijf. Wij hebben een gecertificeerde praktijkopleider in dienst, die met passie zijn kennis overdraagt aan de leerlingen

Door studenten en starters te helpen opleiden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.