Trekkers en trailers

Onze trekkers

Onze trekkers voldoen aan alle milieu-eisen en zijn voorzien van de meest moderne apparatuur. De moderne trekkers zijn 2-, 3- of 4-assers. Wij investeren continu in nieuwe trekkers. Naast het hebben van vakkundige specialisten vinden wij eersteklas materiaal een belangrijke voorwaarde om u goed van dienst te zijn. 

Eersteklas trekkers en trotse chauffeurs

Dat wij bij voorkeur Scania en Volvo rijden, is voor de meeste klanten geen geheim. Onze chauffeurs beschikken allen over een "eigen" auto en behandelen deze dan ook zo. Dit ziet u terug als klant en daar zijn wij trots op. 

Trailers en diepladers

Omdat wij zeer diverse werkzaamheden uitvoeren en alle typen en soorten machines verplaatsen, hebben wij eveneens veel diversiteit qua diepladers, semi diepladers en trailers. Ook voor breedte- en hoogtetransport, speciaal transport en transportbegeleiding kunt u bij ons terecht. U herkent onze trailers natuurlijk aan de blauwe zeilen. Alle trailers zijn uitgerust met extra materiaal om uw lading vakkundig vast te zetten en veilig op de gewenste locatie te krijgen.

De voordelen van Albert van de Scheur

Trekkers en trailers

  • Alles van A tot Z geregeld
  • Altijd bereikbaar, flexibel en betrokken
  • Alle nodige certificaten in huis

Projecten in hijswerkzaamheden & machinetransport

Struik Foods vroeg ons tijdens de zomerstop een cooler te vervangen. Om goed te kunnen werken, moest er een deel van de zijmuur uit. Het was weer een mooie klus! Goede voorbereiding en planning Wij hebben zowel het horizontaal als het verticaal machinetransport verzorgd. Het.. lees verder

Gebruikt materieel:

Meer materieel

Interessante pagina?