Trekkers en trailers

Onze trekkers

Onze trekkers voldoen aan alle milieu-eisen en zijn voorzien van de meest moderne apparatuur. De moderne trekkers zijn 2-, 3- of 4-assers. Wij investeren continu in nieuwe trekkers. Naast het hebben van vakkundige specialisten vinden wij eersteklas materiaal een belangrijke voorwaarde om u goed van dienst te zijn. 

Eersteklas trekkers en trotse chauffeurs

Dat wij bij voorkeur Scania en Volvo rijden, is voor de meeste klanten geen geheim. Onze chauffeurs beschikken allen over een "eigen" auto en behandelen deze dan ook zo. Dit ziet u terug als klant en daar zijn wij trots op. 

Trailers en diepladers

Omdat wij zeer diverse werkzaamheden uitvoeren en alle typen en soorten machines verplaatsen, hebben wij eveneens veel diversiteit qua diepladers, semi diepladers en trailers. Ook voor breedte- en hoogtetransport, speciaal transport en transportbegeleiding kunt u bij ons terecht. U herkent onze trailers natuurlijk aan de blauwe zeilen. Alle trailers zijn uitgerust met extra materiaal om uw lading vakkundig vast te zetten en veilig op de gewenste locatie te krijgen.

De voordelen van Albert van de Scheur

Trekkers en trailers

  • Albert van de Scheur garanties
    Alles van A tot Z geregeld
  • Albert van de Scheur garanties
    Altijd bereikbaar, flexibel en betrokken
  • Albert van de Scheur garanties
    Alle nodige certificaten in huis

Projecten in industriële verhuizingen & projectmanagement

Vanwege de groei van het bedrijf is Total Packaging verhuisd vanuit `t Harde naar Harderwijk. De gehele productie moest zo efficiënt mogelijk en met minimale downtime verhuisd worden, een complete industriële verhuizing dus! Complete fabrieksverhuizing van A tot Z Wij hebben de complete verhuizing.. lees verder

Gebruikt materieel:

Meer materieel

Interessante pagina?