Projectmanagement

Als er sprake is van de verplaatsing van een machine, roltrap, torenhoge mast, enorme silo of een volledige fabriek, is het een complex proces dat een goed doordachte voorbereiding vereist. Bij Albert van de Scheur begrijpen wij als geen ander dat het naadloos op elkaar laten aansluiten van alle betrokken elementen van groot belang is. Om dit te bereiken, stellen wij een toegewijd projectteam samen, bestaande uit specialisten vanuit onze organisatie en eventueel ook uit uw organisatie.

Uw complete projectpartner

Onze snelle communicatielijnen en ervaren vakmensen staan u gedurende het gehele project bij om ervoor te zorgen dat elke stap vóór en tijdens de uitvoering precies volgens afspraak verloopt. Op deze manier kunnen wij u verzekeren van een vlekkeloze oplevering en een minimale productiestop. Dit alles maakt ons meer dan alleen een leverancier; wij zijn uw complete projectpartner.

De voordelen van Albert van de Scheur

Projectmanagement

  • check
    Alles van A tot Z geregeld
  • check
    Altijd bereikbaar, flexibel en betrokken
  • check
    Alle nodige certificaten in huis

Projecten in industriële verhuizingen & projectmanagement

Vanwege de groei van het bedrijf is Total Packaging verhuisd vanuit `t Harde naar Harderwijk. De gehele productie moest zo efficiënt mogelijk en met minimale downtime verhuisd worden, een complete industriële verhuizing dus! Complete fabrieksverhuizing van A tot Z Wij hebben de complete verhuizing.. lees verder

Gebruikt materieel:

Meer diensten

Interessante pagina?