Autolaadkraan transport

Gezien de vele voordelen van autolaadkraan transport, behoren de autolaadkranen bij ons tot het standaardmaterieel. Transport met een autolaadkraan combineert transport met hijswerk en stelt onze chauffeurs in staat om zelfstandig te laden en lossen. Naast het snel kunnen op- en afzetten van bijvoorbeeld machines en onderdelen, biedt autolaadkraan transport vaak ook uitkomst op krappe locaties en verloopt het laden en lossen veel efficiënter.

Wij bieden voor alle hijswerkzaamheden een oplossing op maat door bijvoorbeeld een trekker of bakwagen met kraan in te zetten, waarmee constructies en machines geplaatst kunnen worden. Ook hebben wij elektrische hijsopties en een grote keus aan compactkranen, waardoor we uitstekend uitgerust zijn om de industrie te bedienen! Juist ook in krappe ruimtes en bij speciale factoren om rekening mee te houden, zoals gevoelige vloeren of hygiëne in (voedsel)productieruimtes.

Autolaadkraan transport bij industriële verhuizingen

Albert van de Scheur is dé expert als het gaat om hijswerkzaamheden voor de industrie. Al sinds 1934 zijn wij gespecialiseerd in machineverplaatsingen, al dan niet in krappe ruimtes. Wij zijn 24/7 bereikbaar, flexibel en betrokken. Met onze innovatieve autolaadkranen én compactkranen zijn wij zeer flexibel en kunnen wij elke hijs- of transportklus klaren. Of het nu gaat om het verplaatsen van een enkele machine of om het verplaatsen of verhuizen van complete productielijnen of fabrieken: wij zijn uw totaalpartner. Wij kunnen het gehele projectmanagement op ons nemen en verzorgen waar nodig ook de opslag van machines. Kortom regelen wij het complete plaatje, natuurlijk op veilige wijze.

Autolaadkraan transport in diverse capaciteiten

Onze autolaadkranen hebben capaciteiten tussen de 60 en 85 tonmeter. Met een grote diversiteit aan hulpmaterieel kunnen wij voor elke hijsklus een geschikte autolaadkraan aanbieden. Zo zorgt onze JIB bijvoorbeeld voor een extra groot bereik tot 34 meter.

Voor autolaadkraan transport van uw machines, installaties, of productielijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen autolaadkraan transport ook inclusief begeleiding, bij speciale afmetingen bijvoorbeeld. Natuurlijk kunnen wij voor de nodige ontheffingen en administratie zorgen zodat uw transport ook internationaal zonder vertragingen verloopt.

Transport met autolaadkraan bespaart tijd, geld en milieu

Bij transport met autolaadkraan is een lading direct van de vrachtwagen te halen. Een aparte kraan is dan niet meer nodig. Op de plaats van bestemming kan meteen worden begonnen met laden, lossen of hijsen. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren, kunnen kosten bespaard worden en is het ook nog eens beter voor het milieu.

Veiligheid bij transport met autolaadkraan

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere transport met autolaadkraan van machines. Wij zorgen indien gewenst, voor ontheffingen bij buitenmaatse transporten. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met de hoogste mate van veiligheid. Onze chauffeurs hebben jarenlang ervaring met autolaadkraan transport en de werkzaamheden worden altijd op vakkundige wijze uitgevoerd.

Verder zijn de autolaadkranen op afstand bestuurbaar. Hierdoor houden onze chauffeurs altijd het overzicht en zien ze precies wat er gebeurt. Natuurlijk zijn al onze chauffeurs gecertificeerd en wordt alles vakkundig en veilig uitgevoerd. Uiteraard is onze onderneming VCA gecertificeerd. Dit volgens de VCA** Certificering.

Autolaadkraan transport nodig voor uw machines, onderdelen of productielijnen? Neem gerust contact met ons op.

De voordelen van Albert van de Scheur

Autolaadkraan transport

  • Alles van A tot Z geregeld
  • Altijd bereikbaar, flexibel en betrokken
  • Alle nodige certificaten in huis

Meer diensten

Interessante pagina?