Autolaadkraan transport

Voor het besparen van een hoop tijd en mankracht, is autolaadkraan transport dé oplossing. Hijwerkzaamheden en transport kunnen namelijk worden gecombineerd. Dankzij transport met de autolaadkraan kunnen onze chauffeurs zelfstandig en veel efficiënter laden en lossen. Bovendien kunnen machines en onderdelen in een mum van tijd op en af worden gezet. Daarnaast is een autolaadkraan vaak uitstekend geschikt voor werk op krappe locaties.

Autolaadkraan transport biedt dus veel profijt op allerlei vlakken. Niet voor niets is de autolaadkraan onderdeel van ons basismaterieel. Wij bieden voor alle hijswerkzaamheden een oplossing op maat door bijvoorbeeld een trekker of bakwagen met kraan in te zetten, waarmee constructies en machines geplaatst kunnen worden. Ook hebben wij elektrische hijsopties en een grote keus aan compactkranen, waardoor we uitstekend uitgerust zijn om de industrie te bedienen! Juist ook in krappe ruimtes en bij speciale factoren om rekening mee te houden, zoals gevoelige vloeren of hygiëne in (voedsel)productieruimtes.

Autolaadkraan transport bij industriële verhuizingen

Albert van de Scheur is dé expert als het gaat om hijswerkzaamheden voor de industrie. Al sinds 1934 zijn wij gespecialiseerd in machineverplaatsingen, al dan niet in krappe ruimtes. Wij zijn 24/7 bereikbaar, flexibel en betrokken. Met onze innovatieve autolaadkranen én compactkranen zijn wij zeer flexibel en kunnen wij elke hijs- of transportklus klaren. Of het nu gaat om het verplaatsen van een enkele machine of om het verplaatsen of verhuizen van complete productielijnen of fabrieken: wij zijn uw totaalpartner. Wij kunnen het gehele projectmanagement op ons nemen en verzorgen waar nodig ook de opslag van machines. Kortom regelen wij het complete plaatje, natuurlijk op veilige wijze.

Autolaadkraan transport in diverse capaciteiten

Onze autolaadkranen hebben capaciteiten tussen de 60 en 85 tonmeter. Dankzij veel en verschillend hulpmaterieel kunnen wij voor elke hijsklus een geschikte autolaadkraan aanbieden. Zo zorgt onze JIB bijvoorbeeld voor extra reikwijdte, tot wel 34 meter.

Voor autolaadkraan transport van uw machines, installaties, of productielijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen autolaadkraan transport ook inclusief begeleiding, bij speciale afmetingen bijvoorbeeld. Natuurlijk kunnen wij voor de nodige ontheffingen en administratie zorgen zodat uw transport ook internationaal zonder vertragingen verloopt.

Transport met autolaadkraan bespaart tijd, geld en milieu

Bij transport met autolaadkraan is een lading direct van de vrachtwagen te halen. Een aparte kraan is dan niet meer nodig. Op de plaats van bestemming kan meteen worden begonnen met laden, lossen of hijsen. Zo wordt er tijd bespaard, kunnen kosten gereduceerd worden en is het ook nog eens beter voor het milieu.

Veiligheid bij transport met autolaadkraan

Als het om autolaadkraan transport van machines gaat, zijn wij dé specialist. Wij verzorgen het complete plaatje, waar ook zaken zoals ontheffingen bij buitenmaatse transporten onder vallen. Alles wat wij doen, doen we uiteraard met het in acht nemen van alle veiligheidsvoorschriften. Wij beschikken over alle nodige certificeringen op dit vlak. Onze ervaren en gecertificeerde mensen werken al jarenlang met autolaadkraan transport en voeren de hijs- en transportwerkzaamheden dan ook altijd op de meest professionele manier uit.

Omdat autolaadkranen van afstand te bedienen zijn, kunnen onze mensen alles overzichtelijk in de gaten houden. We zien exact wat er gebeurt. Alles wordt op professionele wijze, volgens onze VCA certificering, uitgevoerd.

Autolaadkraan transport nodig voor uw machines, onderdelen of productielijnen? Neem gerust contact met ons op.

Takel oranje

Achter de schermen bij Albert van de Scheur

Bekijk alle nieuwtjes
Nieuwe Pacton Trailer
25 April 2024

Nieuwe Pacton Trailer

Enkele maanden voor zijn pensioen krijgt onze collega Dick nog een prachtige nieuwe Pacton trailer! 

Jubileumviering
11 Maart 2024

Jubileumviering

Maandag 4 maart was het dan écht zo ver: het 90 jarig bestaan van Albert…

Welkom terug! Harold over zijn werk
20 Februari 2024

Welkom terug! Harold over zijn werk

Deze maand is Harold, projectleider bij Albert van de Scheur, bij ons teruggekomen! Na een carrière…

Interessante pagina?