Compactkraan specialist

Als compactkraan specialist hebben wij altijd wel een passende oplossing als u een hijsklus heeft, maar te weinig ruimte!

Juist binnen de industrie is er vaak weinig ruimte beschikbaar en zijn er veel factoren om aan te denken bij de voorbereiding van hijswerkzaamheden. Beperkte bewegingsvrijheid, specifieke veiligheidseisen en hygiëneregels, gevoelige vloeren of productielijnen die tijdens de werkzaamheden moeten blijven produceren. Met een gewone kraan kom je er dan niet. Met onze reeks compactkranen en onze ervaren vakmensen, krijgen we elke klus voor elkaar!

Compactkraan specialist voor de industrie

Sinds 1934 zijn wij dé hijsspecialist voor de industrie. Wij zijn specialist in het verplaatsen van machines of delen daarvan, vooral in krappe ruimtes waar creatieve oplossingen nodig zijn. In al die jaren hebben wij ons steeds verder ontwikkeld tot compactkraan specialist. Naast ons werk met onze mobiele kranen en autolaadkranen, zijn wij als compactkraan specialist zéér breed inzetbaar. Van een enkele verplaatsing, tot hele productielijnen of een complete fabriek verhuizen. Daarnaast kunt u op ons rekenen voor transport en opslag van uw machines en voor het complete projectmanagement bij complexere projecten. Wij zijn uw specialistisch logistiek totaalpartner en regelen alles van A tot Z op een veilige manier. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar, flexibel en betrokken.

compactkraanspecialist

De schone en veilige compactkraan specialist

De afgelopen jaren hebben wij veel geïnvesteerd als compactkraan expert. Naast de Hoeflon serie (van C1 tot en met C30) hebben wij onlangs de JMG 160 MC toegevoegd. Wij beschikken over volledig elektrische minikranen, waardoor er geen dieseluitstoot in uw productieomgeving komt. Verder hebben de compactkranen natuurlijk ook non-marking banden, zodat ook uw vloeren schoon en onbeschadigd blijven.

Mooie voorbeelden van projecten waarbij onze compactkranen ingezet zijn, vindt u op onze projectpagina’s. Voor Croonwolter en Dros hebben wij bijvoorbeeld in het Openluchtmuseum in Arnhem een nieuwe luchtbehandelingskast geplaatst en voor Trioworld hebben wij een complete industriële verhuizing verzorgd.

Compactkraan expert met oplossingen op maat

Ieder project van een compactkraan expert vraagt weer om oplossingen op maat. Creatieve oplossingen waarin er met u wordt meegedacht. Wij onderzoeken uw locatie, bedenken de werkwijze en zorgen ook voor de veiligheid. Voordat het werk begint, komen wij uw situatie bekijken. Wij kiezen het juiste materieel, bepalen de plaats van de kranen en maken een planning voor de hijswerkzaamheden. Wij beschikken over gekwalificeerde en zeer ervaren medewerkers. Ons hijsmaterieel wordt bovendien structureel gekeurd, zodat elke last veilig verplaatst wordt. Meer weten? Neem contact op.

Takel oranje

Achter de schermen bij Albert van de Scheur

Bekijk alle nieuwtjes
Nieuwe hal: nóg meer opslagruimte!
12 Juli 2024

Nieuwe hal: nóg meer opslagruimte!

We hebben nu nóg meer opslagmogelijkheden! Sinds kort hebben wij een nieuwe opslaglocatie erbij. Een…

Nieuwe Pacton Trailer
25 April 2024

Nieuwe Pacton Trailer

Enkele maanden voor zijn pensioen krijgt onze collega Dick nog een prachtige nieuwe Pacton trailer! 

Jubileumviering
11 Maart 2024

Jubileumviering

Maandag 4 maart was het dan écht zo ver: het 90 jarig bestaan van Albert…

Interessante pagina?