Speciaal transport

Speciaal transport kan een behoorlijke klus zijn, die wij u graag uit handen nemen. Albert van de Scheur is al meer dan 85 jaar specialist in hijs- en transportwerkzaamheden en zet graag een stapje extra. Wij bereiden uw speciale transport voor, voeren dit uit en bieden het gehele proces door de begeleiding die u wenst. Binnen Nederland, maar ook internationaal.

Speciaal transport zonder oponthoud

Wij beschikken over alle nodige ontheffingen om wereldwijd uw speciale transport te kunnen verzorgen. Hierdoor kunnen wij bovendien uw goederen direct van A naar B transporteren, zonder oponthoud. Zowel import als export van machines, maar ook van complete productielijnen, nemen wij graag voor u uit handen.

Veilig speciaal transport

Het gehele proces van uw speciale transport zijn wij aanwezig. Wij demonteren de machine(s) en maken deze gereed voor export. Wij zorgen voor een juiste transportverpakking zodat uw goederen veilig van A naar B kunnen worden getransporteerd. Daarnaast verzorgen wij de gehele afhandeling van de douaneformaliteiten.

Zeetransport

Op het land, maar ook op zee verzorgen wij wereldwijd de import en export van machines. Ook hier geldt dat wij u graag alles uit handen nemen bij het speciaal transport. Van de voorbereiding tot de afhandeling van de douaneformaliteiten, tot het lossen en eventueel monteren van de machine(s) op locatie.

Over Albert van de Scheur

Geen één logistieke uitdaging is te groot voor ons. Al sinds 1934 zijn wij uw totaalpartner voor hijsen en heffen, speciaal transport of complete industriële verhuizingen. Albert van de Scheur is een familiebedrijf en hecht veel waarde aan duurzame relaties. Wij communiceren open, eerlijk, kort en duidelijk. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze diensten.

3
Takel oranje

Achter de schermen bij Albert van de Scheur

Bekijk alle nieuwtjes
Welkom terug! Harold over zijn werk
20 Februari 2024

Welkom terug! Harold over zijn werk

Deze maand is Harold, projectleider bij Albert van de Scheur, bij ons teruggekomen! Na een carrière…

Even voorstellen: onze nieuwe collega Arriën
13 Februari 2024

Even voorstellen: onze nieuwe collega Arriën

Graag stellen wij bij deze weer een van onze nieuwe collega’s voor. Deze week aan…

Even voorstellen: Onze nieuwe collega Kevin
16 Januari 2024

Even voorstellen: Onze nieuwe collega Kevin

Graag stellen we weer een van onze nieuwe collega's voor. Deze week aan het woord:…

Interessante pagina?