Speciaal transport

Speciaal transport kan een behoorlijke klus zijn, die wij u graag uit handen nemen. Albert van de Scheur is al meer dan 85 jaar specialist in hijs- en transportwerkzaamheden en zet graag een stapje extra. Wij bereiden uw speciale transport voor, voeren dit uit en bieden het gehele proces door de begeleiding die u wenst. Binnen Nederland, maar ook internationaal.

Speciaal transport zonder oponthoud

Wij beschikken over alle nodige ontheffingen om wereldwijd uw speciale transport te kunnen verzorgen. Hierdoor kunnen wij bovendien uw goederen direct van A naar B transporteren, zonder oponthoud. Zowel import als export van machines, maar ook van complete productielijnen, nemen wij graag voor u uit handen.

Veilig speciaal transport

Het gehele proces van uw speciale transport zijn wij aanwezig. Wij demonteren de machine(s) en maken deze gereed voor export. Wij zorgen voor een juiste transportverpakking zodat uw goederen veilig van A naar B kunnen worden getransporteerd. Daarnaast verzorgen wij de gehele afhandeling van de douaneformaliteiten.

Zeetransport

Op het land, maar ook op zee verzorgen wij wereldwijd de import en export van machines. Ook hier geldt dat wij u graag alles uit handen nemen bij het speciaal transport. Van de voorbereiding tot de afhandeling van de douaneformaliteiten, tot het lossen en eventueel monteren van de machine(s) op locatie.

Over Albert van de Scheur

Geen één logistieke uitdaging is te groot voor ons. Al sinds 1934 zijn wij uw totaalpartner voor hijsen en heffen, speciaal transport of complete industriële verhuizingen. Albert van de Scheur is een familiebedrijf en hecht veel waarde aan duurzame relaties. Wij communiceren open, eerlijk, kort en duidelijk. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze diensten.

Takel oranje

Achter de schermen bij Albert van de Scheur

Bekijk alle nieuwtjes
Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk
28 April 2022

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

Wist je dat 28 april door de Internationale Arbeidsorganisatie is uitgeroepen tot jaarlijkse ‘Werelddag voor…

Nieuwe autolaadkraan in de maak
26 April 2022

Nieuwe autolaadkraan in de maak

Het is bijna zover, dan is onze nieuwe HMF 9520 klaar voor gebruik!

Inmiddels is…

Zonnedakaward 2021
19 April 2022

Zonnedakaward 2021

Eind maart heeft wethouder Jeroen Joon namens deA Duurzame Energiecooperatie Apeldoorn en Gemeente Apeldoorn bekend…

Interessante pagina?