Vacature BBL chauffeur wegvervoer

Wat ga je doen?

In deze functie leer je op school en bij ons het chauffeurs vak, maar bij ons word je, óók als je eenmaal jouw rijbewijs hebt, niet alleen maar chauffeur!

Zolang je nog geen groot rijbewijs hebt, werk je in wisselende teams in de productieomgeving van onze klanten of op onze eigen locaties. Je bent betrokken bij alles wat te maken heeft met laden, lossen, (ver)plaatsen, vervoeren en monteren van machines en productielijnen. Je assisteert bij industriële verhuizingen en montagewerkzaamheden bij klanten en je gaat mee als bijrijder.

Wij werken met gespecialiseerd materiaal, zoals bijvoorbeeld heftrucks, hydraulische hefportalen en een uitgebreid aanbod van hijsmiddelen en compactkranen. Eerst rond jij je opleiding af en als je bij ons begint, leer je van ons het vak en kun je gaandeweg opleidingen volgen en doorgroeien.

Je werkt vanuit Apeldoorn bij diverse klanten door heel Nederland of Europa. Het kan dus voorkomen dat je meerdere dagen van huis bent, zeker na je opleiding. De teams bestaan meestal uit een projectleider, een hijsspecialist, een chauffeur/ machinist en een of meerdere machine transporteurs/ montagemedewerkers.

Samen zorgen jullie ervoor dat alles veilig en schadevrij verloopt. Dat is echt niet altijd makkelijk, maar wel heel afwisselend en uitdagend. Geen dag is hetzelfde!

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken iemand die na de BBL opleiding bij ons in dienst komt. Bij ons word je niet alleen maar chauffeur, dus ga je na het afronden van je BBL opleiding bijvoorbeeld verder met je rigger papieren, hijsbewijs, of kun je verder leren als logistiek medewerker, zo word je steeds breder inzetbaar. We denken graag met je mee! Naast de eigenschappen die wij van al onze medewerkers vragen (zie werken bij) vragen wij speciaal van een leerling chauffeur wegvervoer:

  • Je hebt interesse in techniek en wil na jouw opleiding niet alléén maar rijden maar bent breder inzetbaar
  • Je bent engergiek, 4 dagen per week beschikbaar, bereid om ook wel weekenden te werken en vindt het leuk om ook eens wat langer van huis te zijn.

Wat bieden wij?

  • Een baan voor 4 dagen per week met uitzicht op een vast fulltime contract
  • Jouw opleiding en rijbewijs worden door ons betaald
  • Goede opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden zoals naar: kraanmachinist, monteur of projectleider.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO beroepsgoederenvervoer
  • Leuke extra’s zoals een smartphone, personeelsfeesten, barbecues en een leuke personeelsvereniging!

Wie zijn wij?

Wij zijn een hecht en ervaren team van +- 30 medewerkers. Bij ons werken mensen gemiddeld 15 jaar of langer en de meesten zijn intern doorgegroeid. Door de grote diversiteit aan werkzaamheden is geen dag hetzelfde.

Neem ook een kijkje op onze pagina werken bijnieuwspagina, bij onze projecten of bekijk ons bedrijfsfilmpje om een indruk te krijgen.

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Onze collega’s vertellen over hun werk:

Takel oranje

Achter de schermen bij Albert van de Scheur

Bekijk alle nieuwtjes
Terug van weggeweest: Michel over zijn werk
27 Juli 2023

Terug van weggeweest: Michel over zijn werk

Michel Timmer, 20 lentes jong, werkt nu 2,5 jaar bij Albert van de Scheur, inmiddels…

Nieuwe Autolaadkraan voor 30 jarig jubileum
20 Juli 2022

Nieuwe autolaadkraan voor 30 jarig jubileum collega Jan

Afgelopen vrijdag hebben wij onze nieuwe autolaadkraan in ontvangst genomen. Deze prachtige bakwagen, een 500…

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk
28 April 2022

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

Wist je dat 28 april door de Internationale Arbeidsorganisatie is uitgeroepen tot jaarlijkse ‘Werelddag voor…

Interessante pagina?