Vacature BBL chauffeur wegvervoer

Wat ga je doen?

In deze functie leer je op school en bij ons het chauffeurs vak, maar bij ons word je, óók als je eenmaal jouw rijbewijs hebt, niet alleen maar chauffeur!

Zolang je nog geen groot rijbewijs hebt, werk je in wisselende teams in de productieomgeving van onze klanten of op onze eigen locaties. Je bent betrokken bij alles wat te maken heeft met laden, lossen, (ver)plaatsen, vervoeren en monteren van machines en productielijnen. Je assisteert bij industriële verhuizingen en montagewerkzaamheden bij klanten en je gaat mee als bijrijder.

Wij werken met gespecialiseerd materiaal, zoals bijvoorbeeld heftrucks, hydraulische hefportalen en een uitgebreid aanbod van hijsmiddelen en compactkranen. Eerst rond jij je opleiding af en als je bij ons begint, leer je van ons het vak en kun je gaandeweg opleidingen volgen en doorgroeien.

Je werkt vanuit Apeldoorn bij diverse klanten door heel Nederland of Europa. Het kan dus voorkomen dat je meerdere dagen van huis bent, zeker na je opleiding. De teams bestaan meestal uit een projectleider, een hijsspecialist, een chauffeur/ machinist en een of meerdere machine transporteurs/ montagemedewerkers.

Samen zorgen jullie ervoor dat alles veilig en schadevrij verloopt. Dat is echt niet altijd makkelijk, maar wel heel afwisselend en uitdagend. Geen dag is hetzelfde!

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken iemand die na de BBL opleiding bij ons in dienst komt. Bij ons word je niet alleen maar chauffeur, dus ga je na het afronden van je BBL opleiding bijvoorbeeld verder met je rigger papieren, hijsbewijs, of kun je verder leren als logistiek medewerker, zo word je steeds breder inzetbaar. We denken graag met je mee! Naast de eigenschappen die wij van al onze medewerkers vragen (zie werken bij) vragen wij speciaal van een leerling chauffeur wegvervoer:

  • Je hebt interesse in techniek en wil na jouw opleiding niet alléén maar rijden maar bent breder inzetbaar
  • Je bent engergiek, 4 dagen per week beschikbaar, bereid om ook wel weekenden te werken en vindt het leuk om ook eens wat langer van huis te zijn.

Wat bieden wij?

  • Een baan voor 4 dagen per week met uitzicht op een vast fulltime contract
  • Jouw opleiding en rijbewijs worden door ons betaald
  • Goede opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden zoals naar: kraanmachinist, monteur of projectleider.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO beroepsgoederenvervoer
  • Leuke extra’s zoals een smartphone, personeelsfeesten, barbecues en een leuke personeelsvereniging!

Wie zijn wij?

Wij zijn een hecht en ervaren team van +- 30 medewerkers. Bij ons werken mensen gemiddeld 15 jaar of langer en de meesten zijn intern doorgegroeid. Door de grote diversiteit aan werkzaamheden is geen dag hetzelfde.

Neem ook een kijkje op onze pagina werken bijnieuwspagina, bij onze projecten of bekijk ons bedrijfsfilmpje om een indruk te krijgen.

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Onze collega’s vertellen over hun werk:

Takel oranje

Achter de schermen bij Albert van de Scheur

Bekijk alle nieuwtjes
Nieuwe Pacton Trailer
25 April 2024

Nieuwe Pacton Trailer

Enkele maanden voor zijn pensioen krijgt onze collega Dick nog een prachtige nieuwe Pacton trailer! 

Jubileumviering
11 Maart 2024

Jubileumviering

Maandag 4 maart was het dan écht zo ver: het 90 jarig bestaan van Albert…

Welkom terug! Harold over zijn werk
20 Februari 2024

Welkom terug! Harold over zijn werk

Deze maand is Harold, projectleider bij Albert van de Scheur, bij ons teruggekomen! Na een carrière…

Interessante pagina?