Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

28 April 2022
Ruth Bosch

Wist je dat 28 april door de Internationale Arbeidsorganisatie is uitgeroepen tot jaarlijkse ‘Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk’ (World Day for Safety and Health at Work)? Deze internationale dag focust op de preventie van arbeidsongevallen en beroepsziekten. Een uitgelezen kans om het bewustzijn rondom gezond en veilig werken te vergroten en preventie van beroepsziekten te bespreken met collega’s.

Voor ons een mooi moment om aan te kondigen dat wij gestart zijn met het vereenvoudigen en digitaliseren van onze VGM processen!

In Nederland zijn werkomstandigheden m.b.t. veiligheid en gezondheid relatief goed geregeld. Dat neemt niet weg dat wij allemaal verantwoordelijk blijven om elkaar scherp te houden op dit vlak om het zo te houden en daar waar mogelijk te verbeteren.

Wij zijn druk bezig met het vullen en inrichten van onze nieuwe DareToCare (veiligheids) app. Daarin staan inmiddels al onze handboeken, documenten en formulieren op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Onze testgroep zal in de komende weken de app gaan testen om eventuele kinderziektes eruit te halen en te kijken wat nog beter zou kunnen, zodat we dit jaar nog een mooie, goed werkende app kunnen opleveren. Deze zal ons helpen om sneller en makkelijker te werken aan VGM en straks ook nog eens papierloos te werken op dit onderwerp!

Binnenkort meer informatie!

Kraan groen

Interessante blog?

topic image

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwtjes
Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk
28 April 2022

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

Wist je dat 28 april door de Internationale Arbeidsorganisatie is uitgeroepen tot jaarlijkse ‘Werelddag voor…

Nieuwe autolaadkraan in de maak
26 April 2022

Nieuwe autolaadkraan in de maak

Het is bijna zover, dan is onze nieuwe HMF 9520 klaar voor gebruik!

Inmiddels is…

Zonnedakaward 2021
19 April 2022

Zonnedakaward 2021

Eind maart heeft wethouder Jeroen Joon namens deA Duurzame Energiecooperatie Apeldoorn en Gemeente Apeldoorn bekend…