Samenwerking uitgelicht: Van Gerrevink

05 Oktober 2021
Peter Schoenmaker

Onze samenwerking met Van Gerrevink gaat al járen terug. Van Gerrevink is een recyclingbedrijf zich specialiseert in het verwerken van afvalstromen tot waardevolle grondstoffen. Wij hebben in de jaren onder meer een grote bedrijfsverhuizing en diverse machineverplaatsingen gedaan. Deze samenwerking is een typische samenwerking met tweerichtingsverkeer. Waarom, dat legt Marc van Gerrevink uit.

Flexibel en betrouwbaar

“Ons bedrijf bestaat dit jaar 142 jaar en zeker de afgelopen 50 jaar hebben wij met Albert van de Scheur samengewerkt. Het verste wat ik kan terugvinden is onze verhuizing vanuit de huidige binnenstad van Apeldoorn naar industrieterrein Apeldoorn Zuid in 1972. Toen al ervaarden wij Albert van de Scheur als een flexibele en betrouwbare samenwerkingspartner die nauwkeurig te werk gaat,” legt Van Gerrevink uit.

Recycling

Zoals gezegd, werkt de samenwerking beide kanten op. Van Gerrevink recyclet namelijk machines en emballage die wij bij onze klanten ophalen. Van Gerrevink voegt toe: “Ook hier is het prettig dat onze mensen een korte lijn met de planners van Albert van de Scheur hebben. Al met al doen wij veel samen en wij hopen deze samenwerking tussen twee mooie Apeldoornse familiebedrijven nog lang voort te kunnen zetten.”

Kraan groen

Interessante blog?

topic image

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwtjes
Welkom terug! Harold over zijn werk
20 Februari 2024

Welkom terug! Harold over zijn werk

Deze maand is Harold, projectleider bij Albert van de Scheur, bij ons teruggekomen! Na een carrière…

Even voorstellen: onze nieuwe collega Arriën
13 Februari 2024

Even voorstellen: onze nieuwe collega Arriën

Graag stellen wij bij deze weer een van onze nieuwe collega’s voor. Deze week aan…

Even voorstellen: Onze nieuwe collega Kevin
16 Januari 2024

Even voorstellen: Onze nieuwe collega Kevin

Graag stellen we weer een van onze nieuwe collega's voor. Deze week aan het woord:…