Samenwerking uitgelicht: Van Gerrevink

05 Oktober 2021
Peter Schoenmaker

Onze samenwerking met Van Gerrevink gaat al járen terug. Van Gerrevink is een recyclingbedrijf zich specialiseert in het verwerken van afvalstromen tot waardevolle grondstoffen. Wij hebben in de jaren onder meer een grote bedrijfsverhuizing en diverse machineverplaatsingen gedaan. Deze samenwerking is een typische samenwerking met tweerichtingsverkeer. Waarom, dat legt Marc van Gerrevink uit.

Flexibel en betrouwbaar

“Ons bedrijf bestaat dit jaar 142 jaar en zeker de afgelopen 50 jaar hebben wij met Albert van de Scheur samengewerkt. Het verste wat ik kan terugvinden is onze verhuizing vanuit de huidige binnenstad van Apeldoorn naar industrieterrein Apeldoorn Zuid in 1972. Toen al ervaarden wij Albert van de Scheur als een flexibele en betrouwbare samenwerkingspartner die nauwkeurig te werk gaat,” legt Van Gerrevink uit.

Recycling

Zoals gezegd, werkt de samenwerking beide kanten op. Van Gerrevink recyclet namelijk machines en emballage die wij bij onze klanten ophalen. Van Gerrevink voegt toe: “Ook hier is het prettig dat onze mensen een korte lijn met de planners van Albert van de Scheur hebben. Al met al doen wij veel samen en wij hopen deze samenwerking tussen twee mooie Apeldoornse familiebedrijven nog lang voort te kunnen zetten.”

Kraan groen

Interessante blog?

topic image

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwtjes
Nieuwe Pacton Trailer
25 April 2024

Nieuwe Pacton Trailer

Enkele maanden voor zijn pensioen krijgt onze collega Dick nog een prachtige nieuwe Pacton trailer! 

Jubileumviering
11 Maart 2024

Jubileumviering

Maandag 4 maart was het dan écht zo ver: het 90 jarig bestaan van Albert…

Welkom terug! Harold over zijn werk
20 Februari 2024

Welkom terug! Harold over zijn werk

Deze maand is Harold, projectleider bij Albert van de Scheur, bij ons teruggekomen! Na een carrière…