Samenwerking uitgelicht: TOMRA

05 Oktober 2021
Peter Schoenmaker

Al meerdere malen heeft onze klant TOMRA ons ingeschakeld voor diverse klussen bij eindklanten. TOMRA is gespecialiseerd in emballagesystemen. Voor werkzaamheden als laden, lossen, takelen, maar ook het positioneren van zogeheten Expert Lines heeft deze klant ons de afgelopen periode tot acht keer toe weten te vinden. En nog altijd ervaren zij én wij de samenwerking als erg prettig.

Prettige samenwerking

In de afgelopen periode zijn wij vooral ingeschakeld voor werkzaamheden rondom het plaatsen van Expert Lines. Dat zijn kort gezegd tellijnen voor statiegeldhoudende drankverpakkingen. Van laden tot het transporteren, lossen en hijsen van deze producten. TOMRA heeft dit allemaal toevertrouwd aan ons. Projectleider bij TOMRA Robbert-Jan Meijer laat weten: “De samenwerking is altijd als prettig ervaren, vandaar dat we ook bij Albert van de Scheur terugkomen.”

Terugkerende klant

Waarom TOMRA steeds weer is teruggekomen bij ons, heeft meerdere redenen. Meijer: “Albert van de Scheur is een lokaal bedrijf met specialisten in het vakgebied. Zij hebben bovendien een machinepark dat helemaal voldoet aan de wensen van TOMRA. De mensen bij Albert van de Scheur hebben een flexibele houding en handelen snel. Ze denken mee in oplossingen en je ziet dat ze professioneel en kundig zijn in het vak. Ook prettig is dat ze goed bereikbaar zijn.”

Op dit moment staan er nog twee acties op de planning, waarvoor TOMRA van plan is ons wederom in te zetten. “Ook in de toekomst is het zeker mogelijk dat wij Albert van de Scheur weer inzetten voor soortgelijke klussen, want wij hebben het bedrijf ervaren als een prettige en professionele partij,” voegt Meijer toe.

Kraan groen

Interessante blog?

topic image

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwtjes
Nieuwe hal: nóg meer opslagruimte!
12 Juli 2024

Nieuwe hal: nóg meer opslagruimte!

We hebben nu nóg meer opslagmogelijkheden! Sinds kort hebben wij een nieuwe opslaglocatie erbij. Een…

Nieuwe Pacton Trailer
25 April 2024

Nieuwe Pacton Trailer

Enkele maanden voor zijn pensioen krijgt onze collega Dick nog een prachtige nieuwe Pacton trailer! 

Jubileumviering
11 Maart 2024

Jubileumviering

Maandag 4 maart was het dan écht zo ver: het 90 jarig bestaan van Albert…