Samenwerking uitgelicht: TOMRA

05 Oktober 2021
Peter Schoenmaker

Al meerdere malen heeft onze klant TOMRA ons ingeschakeld voor diverse klussen bij eindklanten. TOMRA is gespecialiseerd in emballagesystemen. Voor werkzaamheden als laden, lossen, takelen, maar ook het positioneren van zogeheten Expert Lines heeft deze klant ons de afgelopen periode tot acht keer toe weten te vinden. En nog altijd ervaren zij én wij de samenwerking als erg prettig.

Prettige samenwerking

In de afgelopen periode zijn wij vooral ingeschakeld voor werkzaamheden rondom het plaatsen van Expert Lines. Dat zijn kort gezegd tellijnen voor statiegeldhoudende drankverpakkingen. Van laden tot het transporteren, lossen en hijsen van deze producten. TOMRA heeft dit allemaal toevertrouwd aan ons. Projectleider bij TOMRA Robbert-Jan Meijer laat weten: “De samenwerking is altijd als prettig ervaren, vandaar dat we ook bij Albert van de Scheur terugkomen.”

Terugkerende klant

Waarom TOMRA steeds weer is teruggekomen bij ons, heeft meerdere redenen. Meijer: “Albert van de Scheur is een lokaal bedrijf met specialisten in het vakgebied. Zij hebben bovendien een machinepark dat helemaal voldoet aan de wensen van TOMRA. De mensen bij Albert van de Scheur hebben een flexibele houding en handelen snel. Ze denken mee in oplossingen en je ziet dat ze professioneel en kundig zijn in het vak. Ook prettig is dat ze goed bereikbaar zijn.”

Op dit moment staan er nog twee acties op de planning, waarvoor TOMRA van plan is ons wederom in te zetten. “Ook in de toekomst is het zeker mogelijk dat wij Albert van de Scheur weer inzetten voor soortgelijke klussen, want wij hebben het bedrijf ervaren als een prettige en professionele partij,” voegt Meijer toe.

Kraan groen

Interessante blog?

topic image

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwtjes
Nieuwe Autolaadkraan voor 30 jarig jubileum
20 Juli 2022

Nieuwe autolaadkraan voor 30 jarig jubileum collega Jan

Afgelopen vrijdag hebben wij onze nieuwe autolaadkraan in ontvangst genomen. Deze prachtige bakwagen, een 500…

Werken én leren: Daan over zijn werk
28 Juni 2022

Werken én leren: Daan over zijn werk

Daan Meurs, 21 lentes jong, werkt nu bijna vier jaar bij Albert van de Scheur,…

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk
28 April 2022

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

Wist je dat 28 april door de Internationale Arbeidsorganisatie is uitgeroepen tot jaarlijkse ‘Werelddag voor…