Samenwerking uitgelicht: Owens Corning

05 April 2022
Jeroen Bongers

Op frequente basis voeren wij voor onze klant Owens Corning hijs- en transportwerkzaamheden uit. Ook de opslag van materieel verzorgen wij voor deze vaste klant.

Owens Corning is een Amerikaanse multi-national met vele fabrieken over de gehele wereld. In Apeldoorn ontwikkelt en produceert Owens Corning glasvezelvlies, wat in veel bouwtoepassingen wordt verwerkt, bijvoorbeeld plafondpanelen, vloer- en wandbekleding. Maintenance Supervisor Bas Haverkamp vertelt over hoe bij Owens Corning de samenwerking met Albert van de Scheur ervaren wordt.

Vaste partner

“Al jaren zijn wij erg blij met Albert van de Scheur als vaste partner. Ik werk momenteel 10 jaar voor Owens, maar ook daarvoor deed ons bedrijf al zaken met Albert van de Scheur.” De kennis binnen Albert van de Scheur en het hebben van vaste aanspreekpunten zijn pijlers die bij Owens belangrijk zijn en waar wij zeer tevreden over zijn”.

Snelle reactie

“De werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd. Het bevalt goed dat Albert van de Scheur vaste aanspreekpunten heeft, met kennis van zaken. Op mail en telefoon wordt snel gereageerd. Daarnaast worden prioriteiten goed en snel beantwoord en ingeschat. Wat op de werkvloer prettig werkt, is dat er weinig verloop van uitvoerend personeel is, en onze mensen dus veel met dezelfde personen werken.”

“De samenwerking bevalt ons prima en we hebben geen enkele reden om het bij een concurrent te zoeken.”

Kraan groen

Interessante blog?

topic image

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwtjes
Nieuwe Pacton Trailer
25 April 2024

Nieuwe Pacton Trailer

Enkele maanden voor zijn pensioen krijgt onze collega Dick nog een prachtige nieuwe Pacton trailer! 

Jubileumviering
11 Maart 2024

Jubileumviering

Maandag 4 maart was het dan écht zo ver: het 90 jarig bestaan van Albert…

Welkom terug! Harold over zijn werk
20 Februari 2024

Welkom terug! Harold over zijn werk

Deze maand is Harold, projectleider bij Albert van de Scheur, bij ons teruggekomen! Na een carrière…