Gelukkig 2022! We blikken terug én vooruit

02 Januari 2022
Peter Schoenmaker

2021 stond natuurlijk ook binnen ons bedrijf in het teken van corona. Gelukkig hebben wij alle projecten goed en veilig kunnen uitvoeren. Wij doen er alles aan om zo flexibel mogelijk te zijn en u van dienst te zijn. En dat is in 2021 gelukkig ook het geval geweest.

Terugblik op 2021

We kijken terug op een succesvol maar dynamisch jaar. Gelukkig draait ondanks alle externe factoren de industrie goed, wordt er veel geïnvesteerd en is de maakindustrie in Oost-Nederland groeiende.

We kijken daarnaast ook graag terug op de hoogtepunten uit 2021, want die waren er zeker. De oplevering van onze nieuwe opslaglocatie is hier één van. Aan de Laan van de Maagd in Apeldoorn-Noord hebben wij ons bedrijf uitgebreid met 1.500 vierkante meter aan opslag én een groot buitenterrein.

Daarnaast hebben we verder kunnen investeren in duurzaamheid. Zo hebben we onze elektrische kranenvloot uitgebreid met de JMG 160 MC en hebben we zonnepanelen op ons dak laten plaatsen.

Naast onze eigen investeringen in duurzaamheid en CO2-reductie zien we dat veel bedrijven met duurzaamheid bezig zijn. In toenemende mate zijn onze werkzaamheden gerelateerd aan duurzame projecten. Zo dragen we graag ons steentje bij aan een betere wereld.

Naast een duurzame werkwijze en goed materieel, is vakmanschap van onze collega’s voor ons de basis. Wij hebben in 2021 weer nieuwe collega’s kunnen opleiden en andere collega’s hebben zich verder kunnen ontwikkelen.

Vooruitblik naar 2022

Komend jaar zijn we wederom op zoek naar uitbreiding van ons team. Kent u een echte vakman, industrieel verhuizer, hijsexpert of iemand die ons mooie vak wil leren? Wij hebben vacatures uitstaan en komen graag in gesprek. 

Wat 2022 betreft, is het een uitdaging om vooruit te kijken. Wat we wel alvast kunnen zeggen, is dat onze nieuwste aanwinst, een Volvo bakwagen met HMF9520 autolaadkraan van 85 tonmeter, in het eerste kwartaal wordt opgebouwd en geleverd. Hiermee breiden we ons kranenpark weer verder uit en zijn we nog breder inzetbaar.

Via onze website kunt u binnenkort ook op ons nieuwe portaal komen. In het portaal uploadt en downloadt u eenvoudig de documenten die horen bij het materieel. Ook vindt u hier belangrijke gegevens over bijvoorbeeld keuringen. We verwachten het nieuwe portaal in het eerste kwartaal van 2022 aan u te kunnen introduceren.

Uiteraard delen we de nieuwste ontwikkelingen binnen ons familiebedrijf en in het vakgebied graag met u. Volg ons dan ook via Facebook, LinkedIn, Instagram of houd onze website in de gaten. 

Kraan groen

Interessante blog?

topic image

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwtjes
Terug van weggeweest: Michel over zijn werk
27 Juli 2023

Terug van weggeweest: Michel over zijn werk

Michel Timmer, 20 lentes jong, werkt nu 2,5 jaar bij Albert van de Scheur, inmiddels…

Nieuwe Autolaadkraan voor 30 jarig jubileum
20 Juli 2022

Nieuwe autolaadkraan voor 30 jarig jubileum collega Jan

Afgelopen vrijdag hebben wij onze nieuwe autolaadkraan in ontvangst genomen. Deze prachtige bakwagen, een 500…

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk
28 April 2022

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

Wist je dat 28 april door de Internationale Arbeidsorganisatie is uitgeroepen tot jaarlijkse ‘Werelddag voor…