Even voorstellen: Onze nieuwe collega Kevin

16 Januari 2024
Ruth Bosch

Graag stellen we weer een van onze nieuwe collega's voor. Deze week aan het woord: Machinetransportmedewerker Kevin

Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

Ik werkte al bijna 10 jaar als teamleider in een loods van een logistiek bedrijf en dacht aan wat nieuwe uitdaging. Mijn zwager werkte al bij Albert van de Scheur en we raakten aan de praat over werk. Toen ben ik eens komen kijken en heeft hij mij hier rondgeleid. Daarna heb ik gevraagd of ik een keer kon meelopen. Ik kreeg daarna nog een rondleiding door de logistiek voorman in de expeditie en opslag en heb nog een ochtend meegelopen. Toen heb ik de sprong genomen!

Inmiddels werk ik hier nu ruim 3 maanden. In eerste instantie ben ik aangenomen voor de expeditie, maar werd al snel gevraagd of ik het leuk vond om in de ploeg mee te gaan en dat bevalt me heel goed!

Ik had nog nooit een mobiele kraan van zo dichtbij, helemaal uitgeschoven gezien.  En wist ook niet dat ze die hier hadden, dus dat was een verrassing toen ik die zag. Dat maakte best indruk!

Hoe zijn jouw eerste indrukken?

Ik werk hier nog maar kort, maar heb al gemerkt dat wat onze ploegen doen, voor de klant vaak best een lastig project kan zijn. Onze teams brengen dan rust door veilig, rustig en net werk te leveren. Je moet hier dus zeker nauwkeurig, rustig en geduldig zijn in je werk!

Het werk in de ploeg is zó divers en elke klus is weer heel anders. Ik vind het echt knap dat mijn collega’s steeds gewoon weten of bedenken wat we op welke manier moeten doen om de klus te klaren! Voor mij is werkplezier samen met je collega’s het allerbelangrijkste. Collega’s laten hier niet snel het achterste van hun tong zien, dat moet natuurlijk ook gewoon groeien naarmate je langer samenwerkt. De sfeer is goed en het is echt wel teamwerk hier! Ik heb het dus erg naar mijn zin!

Ik had niet echt concrete verwachtingen toen ik hier begon en liet het allemaal lekker op me afkomen. Inmiddels heb ik mijn besluit genomen: als het aan mij ligt blijf ik hier nog wel even!

Fijn dat je het zo naar je zin hebt Kevin! Welkom in ons team en veel plezier met het ontdekken van jouw voorkeuren en interesses binnen ons bedrijf de komende tijd!

Kraan groen

Interessante blog?

topic image

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwtjes
Nieuwe hal: nóg meer opslagruimte!
12 Juli 2024

Nieuwe hal: nóg meer opslagruimte!

We hebben nu nóg meer opslagmogelijkheden! Sinds kort hebben wij een nieuwe opslaglocatie erbij. Een…

Nieuwe Pacton Trailer
25 April 2024

Nieuwe Pacton Trailer

Enkele maanden voor zijn pensioen krijgt onze collega Dick nog een prachtige nieuwe Pacton trailer! 

Jubileumviering
11 Maart 2024

Jubileumviering

Maandag 4 maart was het dan écht zo ver: het 90 jarig bestaan van Albert…