Even voorstellen: onze nieuwe collega Arriën

13 Februari 2024
Ruth Bosch

Graag stellen wij bij deze weer een van onze nieuwe collega’s voor. Deze week aan het woord: Operationeel Directeur Arriën van de Scheur

Wat heb je hiervoor gedaan?

Zelf ben ik opgegroeid in een transportbedrijf met als kernactiviteiten 24-uurs distributie, internationaal transport en warehousing. Vervolgens heb ik onder andere in de automotive branche in bedrijfswagens gewerkt en bij een internationaal bedrijf in de verkoop van machines voor grondverzet, sloop en recycling. Verder heb ik in de transportsector gewerkt als vestigingsmanager van een groot transportbedrijf en heb daar veel ervaring opgedaan die ik nu bij Albert van de Scheur kan inzetten. Ik heb altijd voor familiebedrijven gewerkt; die spreken mij het meeste aan op gebied van klantcontact, oplossingsgericht werken, lange termijn visie en collegialiteit met persoonlijk contact op het werk.

Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

De transportsector heeft me altijd bezig gehouden, die interesse was er en ik had al jaren goed persoonlijk contact met Peter Schoenmaker. We hadden het regelmatig over interesses over en weer en waar we op dat moment mee bezig waren. Op een gegeven moment blijkt er dan dat beide denkrichtingen en wensen goed bij elkaar aansluiten!

Wat vind je belangrijk in je werk?

Voor mij is het belangrijk om de klant goed te bedienen en plezier te hebben in de organisatie. Daarnaast geloof ik sterk in de kracht van een goed team waarin een goede samenwerking, doen wat je belooft en eigen verantwoordelijkheid direct bijdragen aan het succes! Daarnaast vind ik het belangrijk om bezig te zijn met totaaloplossingen voor de continuïteit van de organisatie.

Wat ga je bij ons doen?

De komende tijd ben ik vooral zo veel mogelijk aanwezig op kantoor en op klussen. Ik wil bereikbaar zijn en aandacht geven aan alle collega’s en kennis maken met het werk in de praktijk. Daarbij zal ik me richten op de voorbereidingen voor de toekomst op vlakken zoals IT, kwaliteit en goed werkgeverschap. Ook zal er daarbij veel aandacht voor innovaties, digitaliseren en duurzaamheid zijn.

Hoe zijn je eerste indrukken hier?

Om te beginnen: een klantgericht en mooi bedrijf met prachtig materieel! Verder is het goed om te zien dat er zoveel mogelijk gezamenlijk gegeten en koffie gedronken wordt. Wat me opvalt is dat iedereen erg gedreven is en een oplossingsgerichte houding heeft. Collega’s staan voor elkaar klaar en bij uitdagingen merk je al snel: dit gaat hoe dan ook wel lukken!

Veel succes en plezier met jouw nieuwe uitdagingen en welkom in ons team Arriën!

Kraan groen

Interessante blog?

topic image

Meer nieuws

Bekijk alle nieuwtjes
Nieuwe hal: nóg meer opslagruimte!
12 Juli 2024

Nieuwe hal: nóg meer opslagruimte!

We hebben nu nóg meer opslagmogelijkheden! Sinds kort hebben wij een nieuwe opslaglocatie erbij. Een…

Nieuwe Pacton Trailer
25 April 2024

Nieuwe Pacton Trailer

Enkele maanden voor zijn pensioen krijgt onze collega Dick nog een prachtige nieuwe Pacton trailer! 

Jubileumviering
11 Maart 2024

Jubileumviering

Maandag 4 maart was het dan écht zo ver: het 90 jarig bestaan van Albert…