Voor elke denkbare Industriële verhuizing

Alle machines, productielijnen of zelfs uw gehele fabriek kunnen wij voor u zowel intern als extern verhuizen. Onze tientallen jaren ervaring in elke vorm van de maakindustrie helpt ons om u efficiënt, veilig en verantwoord uw industriële verhuizing mogelijk te maken. Ongeacht het type, de grootte of het gewicht van uw machinepark. Voor ons is industrieel verhuizen onze passie en ons dagelijks werk.

Industrieel verhuizen is een breed begrip. Wij hebben in elke tak van sport ervaring opgedaan. Denk hierbij aan machine verplaatsing, productielijn verplaatsing en bijvoorbeeld het plaatsen van grote Silo`s. Enkele voorbeelden zijn verhuizingen van complete bedrijven en volledige productielijnen in:

  • Papier, verpakkingen en print industrie,
  • Voeding, melk en dierenvoeding,
  • Installatietechniek,
  • Metaalbewerking,
  • Chemie,
  • Etc.
    In elke branche hebben wij de afgelopen 84 jaar ruime ervaring opgedaan.


Wereldwijde mogelijkheden

Wij kunnen uw industriële verhuizing door heel Europa verzorgen en zijn zelfs al bijna overal ter wereld geweest om onze klanten te helpen met hun verhuizing.

Ons vaste team is zeer vakkundig en ervaren. Bekijkt u gerust onze referenties bij projecten. Hier ziet u ook in korte filmpjes hoe wij te werk gaan.

Industrieel verhuizen

Industrieel verhuizen is de bredere benaming voor onze activiteiten als machine verplaatsing, bedrijfsverhuizing etc. Industrieel verhuizen is een vak apart. Wij verzorgen uw complete industriële verhuizing van A tot Z, nemen waar gewenst het projectmanagement voor onze rekening en verzorgen de demontage van uw productielijn, het interne transport, het verplaatsen naar bijvoorbeeld uw nieuwe locatie en vervolgens weer het binnenbrengen van uw machines op de juiste plek in de fabriek.

Gaat u of uw bedrijf een industriële verhuizing doen? Begin op tijd met een juiste inventarisatie en het vinden van de goede partner. Bij het verplaatsen van uw productie komt veel kijken. Wij denken graag in een vroeg stadium met u mee en bieden u graag de juiste expertise.

Door onze uitgebreide expertise, ons uitgebreide materieel en onze tientallen jaren ervaring m.b.t. industrieel verhuizen, hebben wij vele bedrijven in de maakindustrie voorzien van een veilige en efficiënte verhuizing. Indien u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op