Transport

Uiteraard verstaan wij onder onze specialistische logistiek ook het probleemloos vervoeren van de meest uiteenlopende industriële goederen, voorzien van adequaat beschermende transportverpakkingen. Dit betekent ook het organiseren en uitvoeren van exceptionele transporten en het van A tot Z begeleiden van complete bedrijfsverhuizingen. Dit doen wij lokaal, regionaal, landelijk, Europees en zelfs wereldwijd. Met onze jarenlange ervaring kiezen wij uit ons omvangrijke wagenpark het juiste materieel voor uw verhuizing.

Uw verhuizing gebeurt door gekwalificeerde mensen en met zeer compleet uitgerust materieel. Ook op kantoor bevinden zich gekwalificeerde planners en technisch medewerkers die u met raad en daad bij kunnen staan. Neem direct contact op met onze specialisten.

Speciaal transport

Ook voor speciaal transport kunt u rekenen op Albert van de Scheur.
Wij beschikken behalve over het juiste materieel over de juiste ontheffingen en vergunningen om uw speciaal transport zonder onnodige stilstand veilig te vervoeren.
Voor de begeleiding van buitenprofiel transporten beschikken wij over een netwerk van gecertificeerde partners in binnen én buitenland.                                                     

Terwijl onze chauffeurs goed voorbereid op pad gaan, waar dan ook in Europa, houden wij u via ons tracking & tracing systeem exact op de hoogte van de status van uw logistieke vracht. Ingrijpen of bijsturen kan op elk gewenst moment. Kortom, 100% logistieke bewegingsvrijheid.  

                                                                          

Ter land, maar óók ter zee!

Tot slot organiseren wij uw zeetransporten, waar dan ook ter wereld. U heeft nergens meer omkijken naar; ook de meest gedetailleerde douane-formaliteiten maken we voor u piekfijn in orde. Mocht uw vracht dit verlangen, dan voorzien wij deze van een zeewaardige verpakking. Ook verzorgen we desgewenst voor het stuwen van uw goederen in containers.

Specialist in vervoer