Specialistisch logistiek

Voor steeds meer klanten zijn we een partner in logistiek. Albert van de Scheur staat u flexibel terzijde met specialistische logistiek voor met name machines, installaties of bijvoorbeeld spare parts. Snel inzetbaar bij een projectmatige industriële verplaatsing, een onvoorzien incident in uw productieomgeving of als u andere bijzondere logistieke wensen heeft. Hieronder schetsen wij u de mogelijkheden in vogelvlucht.

Interne verplaatsingen, transport, handling, hijsen, warehousing, douanehandelingen, installatie en logistieke administratie nemen wij, als u dat wilt, uit handen. Dit is mogelijk per activiteit, maar ook als geheel. Hierdoor kunt u zich richten op uw core business. Onderstaand kunt u meer lezen over al onze expertises.

Interne verplaatsingen

Ons gespecialiseerde team verplaatst vakkundig en gepassioneerd uw machinelijnen en voert ombouw uit aan uw productiemachines. Ook verzorgen we elektronische of mechanische de- en montage van machines en installaties en kunnen wij uw productielocaties herinrichten inclusief de bouwkundige werkzaamheden, als u dat wenst.

Zoals u mag verwachten met aandacht voor alle veiligheids- en kwaliteitseisen die specifiek in uw bedrijfsomgeving gelden.

Hijswerkzaamheden

Van oudsher zijn wij specialist in hijswerkzaamheden. Inzetbaar voor het opbouwen van installaties, constructies en machines, evenals voor het laden en lossen van machinedelen. Deze hijswerkzaamheden voeren wij zowel intern als extern uit met hydraulische of mechanische liftsystemen en een gevarieerd aanbod aan mobiele kranen. Ook zijn wij uw partner voor hijswerkzaamheden in kleine ruimtes met compact- of minikranen.

Mechanische & Hydraulische liftsystemen

Wij hebben zeer uitgebreide hijsbokken en transportframes. Voor elk type en elke maat machine beschikken wij over het juiste hijsmateriaal.
Het behoud van uw goederen, tijdens verplaatsingen, heeft onze hoogste prioriteit. Transportframes en hijsbokken kunnen wij bij u en op onze eigen locaties snel inzetten.

Logistiek

Onder de noemer logistiek verzorgt Albert van de Scheur de import en export van industriële goederen en machinelijnen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het gereed maken van gedemonteerde machines voor export inclusief de geschikte transportverpakking en afhandeling van de douaneformaliteiten bij im- en export. 

Warehousing

Albert van de Scheur biedt een reeks diensten als het gaat om warehousing. Denk vooral aan de gespecialiseerde opslag voor industriële goederen, machine(onder)delen en spare parts.
Ook als het specifiek gaat om opslag onder douanetoezicht, de zogeheten entrepotlocatie en het verzorgen van voorraadbeheer bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze zware bovenloopkranen zijn we bovendien in staat de handling van machinedelen te allen tijde voor onze rekening te nemen.

Werklocaties tot uw beschikking

Wilt u een machine ombouwen maar wilt u uw eigen productieruimte niet belasten?
Wij bevelen u onze werklocaties aan voor het uitvoeren van uw prefab of assemblagewerkzaamheden of bijvoorbeeld het ombouwen aan machines. Hiermee ontlast u uw eigen productieruimten. Uiteraard zijn uw werknemers tijdens de complete looptijd van uw project welkom en helpt ons team u met de ombouw als u dat wenst.

Transport

Uiteraard verstaan wij onder onze specialistische logistiek ook het probleemloos transporteren van de meest uiteenlopende industriële goederen, voorzien van adequaat beschermde transportverpakkingen. Dit betekent ook het organiseren en uitvoeren van exceptionele transporten en het van A tot Z uitvoeren van complete bedrijfsverhuizingen. Dit doen wij lokaal, regionaal, landelijk en zelfs wereldwijd.

Medewerkers 24/7 inzetbaar

U bent verzekerd van de flexibele inzet van gecertificeerde en gespecialiseerde medewerkers. Zowel zelfstandig inzetbaar als opererend als team. Specialistische equipment is eveneens op afroep snel beschikbaar. Heeft u een storing of incident in uw productie? Wij borgen directe inzet bij een storingsmelding of calamiteit inclusief 24/7 begeleiding van werkzaamheden door de storingscoördinator.

Uw voordelen in vogelvlucht

  • Logistieke diensten zijn direct en flexibel inzetbaar, ook bij een incident.
  • Compleet logistiek partner.
  • Borging van alle vereiste veiligheidsnormeringen.
  • Minimale downtime in uw productieproces.