Projectpartner voor industriële verplaatsingen

Een industriële verplaatsing kan variëren van een machine voor revisie of reparatie tot en met een verhuizing van een complete productielijn. Wij benaderen uw opdracht projectmatig en borgen alle belangen. Zoals veiligheid op de locatie zelf en een gecertificeerde inzet van alle betrokkenen. Productietechnisch realiseren wij tijdens de verplaatsing minimale downtime door onze snelheid van handelen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat er veel bij een verhuizing komt kijken. Mochten er zaken zijn waaraan uzelf niet heeft gedacht, zullen wij u altijd adviseren over de meest efficiente aanpak en projectvolgorde. Uiteindelijk hebben we hetzelfde doel: Zo veilig en efficient mogelijk uw verhuizing realiseren en zullen wij uw productie omgeving weer draaiend opleveren. Hieronder leest u meer over onze aanpak.

Ontzorging op projectbasis

Wij verstaan onder een industriële verplaatsing demontage, verplaatsing, montage en opnieuw in productie brengen van uw machine. De hierbij benodigde logistieke bewegingen voeren wij op tijd, samenhangend en gecertificeerd uit. Onder één dak bieden wij hiervoor specialistische logistiek zoals interne verplaatsingen, hijswerkzaamheden, logistiek, warehousing en transport.

Van plan tot project

Voor uw industriële verplaatsing stellen wij een multidisciplinair projectteam samen. Een mix van specialisten uit onze organisatie en medewerkers uit uw organisatie. In die samenwerking voeren wij alle fases van uw industriële verplaatsing in overeengekomen projectvolgorde uit. Van eerste analyse en planvorming tot en met planning, budgettering en daadwerkelijke uitvoering, afronding en evaluatie. Voorzien van alle vereiste documentatie en verslaglegging zodat alles ook wettelijk is gedocumenteerd. Hoewel bij een industriële verplaatsing alle focus is gericht op een minimale downtime in uw bedrijfs- or productieproces, borgen wij tegelijkertijd alle vereiste veiligheidsnormeringen conform VCA**.

Managementverslaglegging

Onze projectaanpak geeft u op elk moment inzage in zowel de status van het project alsook de vereiste veiligheidsprocedures, kwaliteitscertificeringen en management verslaglegging. Bij een eventuele afwijking, zowel in tijd, geld als technische methodiek, sturen wij snel bij. Opdrachtgevers van industriële verplaatsingen beschikken hiermee over de vereiste managementinformatie. Input waarmee zij hun eigen MT of directie adequaat en alert informeren. Dit maakt ons een projectpartner i.p.v. alleen toeleverancier.

Uw voordelen

  • 100% controle door professionele projectaanpak.
  • Borging van alle vereiste veiligheidsnormeringen.
  • Perfecte aansluiting van alle fases binnen uw industriële verplaatsing. Minimale downtime in uw productieproces.
  • Altijd en overal inzicht in alle gevraagde project- en managementinformatie.