Hoogstaand in hijswerkzaamheden

Van oudsher zijn wij specialist in hijswerkzaamheden. Geen plek zo gek in binnen- of buitenland of wij gaan met ons omvangrijke kranenpark adequaat aan de slag.
Wij zijn inzetbaar voor het opbouwen van installaties, constructies en machines, evenals voor het laden en lossen van machine(onder)delen.
Deze hijswerkzaamheden voeren wij zowel intern als extern uit met hydraulische of mechanische liftsystemen en een gevarieerd aanbod aan mobiele kranen.

Compactkraan

Heeft u een hijsklus maar is de ruimte beperkt? Geen probleem. Voor elke hijsklus hebben wij de juiste hijskraan.
Ook voor hijswerkzaamheden in kleine ruimtes met compact- of minikranen zijn wij uw partner met onze kleine kranen. Uiteraard werken onze ervaren en goed opgeleide medewerkers met eersteklas materiaal, voorzien van alle benodigde certificaten.

Wij gaan geen hijskarwei uit de weg en beschikken over al het materieel wat nodig is. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Uw voordelen

  • Machine-opbouw met behulp van hydraulische liftsystemen
  • Verplaatsen of hijsen van machines in fabriekshallen
  • Hijsen van zeer grote tanks of machines
  • Plaatsen van torenhoge masten
  • Hijsen in kleine ruimten
  • Klein hijswerk
     

Gecertificeerde machinisten
Alle machinisten bezitten een TCVT-certificaat, beter bekend als het hijsbewijs, een groot rijbewijs en een heftruckcertificaat. TCVT is het aanspreekpunt voor wettelijk verplichte persoonscertificatie van machinisten. TCVT zorgt er voor dat de certificering in goede banen wordt geleid en daarmee de veiligheid in het verticaal transport toeneemt. TCVT stelt normen op voor de vakbekwaamheid (persoonscertificering) voor machinisten.
Onze chauffeurs bezitten allen de juiste papieren, zowel voor de vrachtwagen als onze hulpmaterialen. Ook worden alle keuringen netjes en tijdig gedaan.

Omdat veiligheid op de werkplek steeds belangrijker is, is het gehele team ook in het bezit van het certificaat Basisveiligheid van het VCA. De leidinggevenden onder ons zijn ook in het bezit van het certificaat Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden.

Onze kranen worden eens per jaar door een door TCVT erkende keuringsinstantie en volgens het betreffende TCVT-schema gekeurd.

Lees meer over Veiligheid boven alles