Bedrijfsverhuizing

Verhuizen is voor u niet uw dagelijkse bezigheid. Wel die van ons. Wilt u zonder zorgen uw complete productie verplaatsen naar uw nieuwe fabriek? Met ons als partner hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u zich met een gerust hart focussen op uw dagelijkse business.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij reeds honderden bedrijven succesvol geholpen bij het verplaatsen van productielijnen. Onze ervaren collega`s zijn al jaren actief binnen ons bedrijf. Wij hebben alle dienstverlening en materieel in huis om u volledig te ontzorgen en uw productielijn zelfstandig te demonteren, verplaatsen en weer op te bouwen op uw nieuwe locatie. 
In alle branches hebben wij inmiddels ruime ervaring opgedaan. Uw machines zijn bij ons dan ook in veilige handen. Met alle zorg en aandacht voor uw omgeving zullen wij uw industriele verhuizing met succes afronden. Indien u referenties wenst kunt u gerust contact opnemen, wij zullen de ervaringen en referenties in uw branche met u delen.

Handig om te weten;
Albert van de Scheur, in bedrijf sinds 1934, is uw flexibele projectpartner voor industriële verplaatsingen. Wij zijn een allround projectpartner die u van A tot Z ontzorgt. Daarnaast voldoen wij aan alle veiligheidsaspecten en bezitten we alle benodigde certificaten. U kunt hier alles over lezen bij onze pagina veiligheid boven alles.

Meer weten? Vul onze contact pagina in en we nemen vrijblijvend contact op.