Specialist in industriële verhuizingen

Een bedrijfsverhuizing, een fabrieksverplaatsing of een verandering van uw productie omgeving is niet niks. Efficiëntie, veiligheid en een minimale downtime zijn van groot belang. Geen fabriek, bedrijfshal of bedrijf is hetzelfde. Wij komen altijd vooraf bij u langs om een complete en met u afgestemde inventarisatie en planning te maken. Zoals u mag verwachten is gecertificeerde inzet van ons team vanzelfsprekend.

Ontzorging van A tot Z

Albert van de Scheur ontzorgt uw logistieke uitdaging op projectbasis van A tot Z. Wij kunnen u helpen bij specialistische logistiek zoals interne en externe verplaatsingen van uw machinepark, hijswerkzaamheden, logistiek en opslag van uw zware machines.

Logistiek projectpartner

Wij stellen altijd samen met u een projectteam samen. Uiteraard bent u, of uw mensen hier onderdeel van als u wenst,  zodat we uw kennis en expertise van uw machines en productie omgeving kunnen gebruiken om o.a. de downtime te minimaliseren. Onze ervaren projectmanagers dragen zorg voor de regie en zorgen ervoor dat alles goed loopt.
Wij zullen met u de planning vooraf afstemmen, alsmede de budgettering, uitvoering en tussentijdse verslaglegging. Onze management rapportage helpt u om de overige stakeholders goed geïnformeerd te houden over de voortgang.

Naast het feit dat u zelf graag op de hoogte bent van de voortgang, u uw collega`s proactief op de hoogte wenst te houden en u grip wilt hebben op de planning, is het van belang goed bij te houden wat er gebeurt. Zo geven wij indien gewenst ook inzicht in de veiligheidseisen en kwaliteitscertificeringen tijdens het project. Zie meer informatie over onze certificeringen ook bij veiligheid boven alles.

Uw voordelen

  • 100% grip op uw project door onze professionele aanpak
  • Borging van alle vereiste veiligheidsnormeringen
  • Perfecte uitvoering van uw industriële verplaatsing
  • Minimale downtime van uw productieproces
  • Uitgebreide management- en projectinformatie