Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ook als MKB is het belangrijk een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Zo helpen wij kleinschalig met goede en leuke initiatieven, zoals lokale goede doelen en bijvoorbeeld de Truckersdag in Apeldoorn en Heerde. Verder zijn we nauw betrokken bij diverse ondernemersclubs en initiatieven om anderen te helpen.

Duurzaamheid staat bij ons als familiebedrijf hoog in het vaandel. Zo bekijken we continu hoe we CO2 uitstoot kunnen verlagen, energie kunnen besparen en hoe we op een goede manier ons steentje kunnen bijdragen. Om dit goed uit te voeren hebben we een zelfverklaring van Iso 26000. Met deze duurzaamheidstandaard kunnen wij onszelf continu verbeteren, zichtbaar maken aan partners wat we al doen en ons bewustzijn van duurzaamheid blijven verbeteren.
U kunt de zelfverklaring lezen op deze site.

Uiteraard voldoet ons wagenpark aan de modernste milieunormen en zijn onze chauffeurs bewuste en zuinige bestuurders. Hiervoor hebben zij de juiste opleidingen genoten. 

De afgelopen jaren hebben we veel van ons materieel vervangen voor een elektrische variant. Met name de Compactkranen, heftrucks en personenauto`s hebben we al bijna volledig elektrisch.